Terugkerende bedrijfskosten

ING Financiering Voorafbetaling Belastingen

Laat ING uw voorafbetaling financieren.

Weegt uw jaarlijkse voorafbetaling belastingen te zwaar op uw liquiditeitspositie? ING stort het volledige bedrag van uw geraamde belastingen aan de Federale Overheidsdienst Financiën. Dit gebeurt op de eerste officiële vervaldatum van de voorafbetaling belastingen.

 • Geld blijft beschikbaar

  U behoudt uw geld voor andere investeringen.

 • Hernieuw- en wijzigbaar

  ING hernieuwt uw contract jaarlijks. Zijn uw behoeften veranderd? Dan kunt u het eenvoudig laten wijzigen.

 • Vaste rentevoet

  De rentevoet wordt berekend op basis van de geldende marktrente.

 • Fiscaal voordelig

  De interesten zijn fiscaal aftrekbaar als beroepskosten.

 • Geen wettelijke verhoging

  Uw voorafbetaling belastingen wordt op het meest geschikte tijdstip naar het ministerie van Financiën overgeschreven. Zo vermijdt u een wettelijke verhoging.

ING stort het geschatte bedrag dat u moet betalen aan FOD Financiën op de eerste officiële vervaldatum van de voorafbetaling belastingen. Uw lening wordt jaarlijks hernieuwd, met de mogelijkheid om uw contract te wijzigen.

U kunt kiezen uit 2 formules:

ING Klassieke Jaarlijkse Voorafbetaling Belasting

ING stort 75% of 100% van het bedrag van uw geraamde belastingen aan FOD Financiën. Dit gebeurt op de eerste officiële vervaldatum van de voorafbetaling belastingen.

U betaalt de lening terug in 12 vaste maandsommen.

Behalve de interesten zijn er geen kosten verbonden aan dit krediet. Bovendien is het volledige bedrag van de interesten aftrekbaar in hetzelfde fiscale boekjaar waarin ze worden betaald.

ING Voorafbetaling Belasting Depositofase

ING stort het volledige bedrag van uw geraamde belastingen aan FOD Financiën. Dit gebeurt op de eerste officiële vervaldatum van de voorafbetaling belastingen.

Deze voorafbetaling bestaat uit een depositofase van 4 maanden en een kredietfase van 8 maanden. Dat wil zeggen dat de eerste 4 aflossingen in de 4 maanden voor de officiële vervaldatum gebeuren (depositofase). De bedragen gaan automatisch van uw rekening en worden door ING op een termijnrekening geplaatst. Op de eerste officiële vervaldatum van de voorafbetaling belastingen betaalt ING het volledige bedrag van uw geraamde belastingen aan FOD Financiën. Daarna betaalt u de overige 8 aflossingen maandelijks terug (kredietfase).

Behalve de interesten zijn er geen kosten verbonden aan dit krediet. Bovendien zijn de interesten fiscaal aftrekbaar als beroepskosten.