Bedrijfskapitaal en liquiditeit

ING Kaskrediet

Vang tijdelijke liquiditeitsproblemen op

Zijn uw uitgaven soms groter dan uw inkomsten en heeft uw onderneming specifieke behoeften die ING Business Line niet kan invullen? ING Kaskrediet geeft u extra manoeuvreerruimte: een kasfaciliteit van onbeperkte duur die zich aanpast aan uw zaak.

  • Geld onmiddellijk beschikbaar:

    het geld is altijd rechtstreeks beschikbaar op uw ING-zichtrekening.

  • U neemt alleen op wat u nodig hebt:

    ook al ligt het bedrag van uw kasfaciliteit hoger. U betaalt dit krediet terug door het geleende bedrag op eigen tempo over te schrijven naar uw zichtrekening.

  • Op maat:

    u kunt voor een kaskrediet in deviezen kiezen of in combinatie met een andere ING-kredietlijn.

Het ING Kaskrediet is een kasfaciliteit van minimaal 250.000 euro die aan uw ING-zichtrekening gekoppeld is. Zo beschikt u altijd over geld om tijdelijke tekorten in uw budget op te vangen.

Liquiditeitsproblemen? Deze kasfaciliteit heeft een onbeperkte looptijd. Het geld is altijd rechtstreeks beschikbaar op uw ING-zichtrekening.

U betaalt terug op uw eigen tempo via overschrijvingen naar uw ING-zichtrekening. We rekenen enkel interesten op de bedragen die u effectief gebruikt. ING berekent deze interesten driemaandelijks en debiteert ze automatisch van uw zichtrekening. De interesten zijn fiscaal aftrekbaar als beroepskosten.

U betaalt eenmalig studiekosten van 125 euro en dossierrechten van 30 euro per kwartaal, evenals een provisie die berekend wordt op de kredietopening.