Bedrijfskapitaal en liquiditeit

ING Business Line

Overbrug tijdelijk uw liquiditeitstekorten

Hebt u wel eens meer uitgaven dan inkomsten? ING Business Line zorgt voor extra ruimte als u tijdelijke liquiditeitstekorten moet overbruggen. Deze kasfaciliteit met onbeperkte looptijd gebruikt u alleen als het echt nodig is. Als u uw eigen zaak start of begint als zelfstandige krijgt u 2 jaar lang uitzonderlijke voorwaarden.

  • Geld onmiddellijk beschikbaar

    Het geld is altijd rechtstreeks beschikbaar op uw ING-zichtrekening.

  • Gebruik wat u nodig hebt

    u neemt gewoon het geld op dat u nodig hebt, ook al is het bedrag van uw kasfaciliteit groter. U betaalt het krediet terug door het geleende bedrag op uw eigen tempo naar uw zichtrekening over te schrijven.

  • Enkel interest op opgenomen bedragen

    Stel u hebt een ING Business Line van 5.000 euro, maar gebruikt er slechts 2.000 euro van. Dan betaalt u enkel interest op het bedrag dat u gebruikt hebt. Daarnaast betaalt u een eenmalige studievergoeding van 125 euro en per trimester 25 euro dossierrechten.

ING Business Line is een kasfaciliteit gekoppeld aan uw ING-zichtrekening, waarmee u minstens 1.250 euro onder 0 kunt gaan. Zo hebt u altijd geld beschikbaar om tijdelijke liquiditeitsproblemen op te vangen.

De kasfaciliteit heeft een onbeperkte looptijd met een minimum van 3 maanden. Het geld is altijd rechtstreeks beschikbaar op uw zichtrekening.

Terugbetalen doet u op uw eigen tempo door geld naar uw ING-zichtrekening over te schrijven. U betaalt alleen interesten op de bedragen die u effectief gebruikt. ING berekent die interesten driemaandelijks en houdt ze automatisch af van uw zichtrekening. Ze zijn bovendien fiscaal aftrekbaar als beroepskosten.

Als starter* krijgt u trouwens speciale voordelen.

Meer dan 50.000 euro nodig? Kies dan ING Opticash!

* Een starter is een persoon die sinds minder dan 18 maanden een eigen zaak of activiteit als zelfstandige is begonnen.

U betaalt een eenmalige studiekost van 125 euro en per trimester 25 euro dossierrechten.