Inkomende betalingen

Zoomit

Met Zoomit online facturen sturen en ontvangen

Verzendt u maandelijks meer dan 2.500 facturen? Met Zoomit stuurt u facturen, loonbrieven, aanslagbiljetten, kredietnota’s of domiciliëringsberichten als pdf-bestand naar de app of online banking-dienst van uw klanten. Zij zien uw bedrijf automatisch in de lijst van afzenders, bekijken het document online en kunnen meteen betalen.

 • Minder administratie

  Als uw klant de factuur via Zoomit betaalt, wordt in uw boekhoudsysteem automatisch aangegeven dat die factuur in orde is. U hoeft dat dus niet meer zelf te doen.

 • Goedkoper dan papieren facturen

  Omdat u geen documenten afdrukt en verstuurt, geeft u minder uit aan papier en verzendkosten.

 • Milieuvriendelijk

  Met online facturen vermindert u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf.

 • Bruikbaar voor 70% van uw klanten

  Bij de meeste Belgische banken kunnen particulieren, zelfstandigen en bedrijven gratis Zoomit-facturen ontvangen. U bereikt dus het merendeel van uw klanten, bij welke bank ze ook zijn.

 • Enkel u en uw klant zien de documenten

  De diensten Isabel, Home’Bank en Business’Bank zijn namelijk sterk beveiligd.

Uw klanten vinden Zoomit gratis in de ING Smart Banking-app, Home’Bank, Business’Bank of een andere dienst voor internetbankieren. Ze krijgen minder papier in de bus en kunnen facturen nog sneller betalen. Ontdek meer over facturen ontvangen met Zoomit.

Heel wat instellingen en bedrijven gebruiken Zoomit al. Denk aan verzekeraars, energiebedrijven, de overheid, telecomfirma’s of uw werkgever. De volledige lijst vindt u op de Zoomit-website.

Wilt u ook in die lijst staan en stuurt maandelijks meer dan 2.500 facturen? Meld u aan in Business’Bank en stuur uw eerste Zoomit-factuur.