Kaarten

ING Corporate Card Solution

Centraliseer uw onkosten en houd uw uitgaven binnen uw budget

Zijn uw werknemers wel eens op zakenreis? Dan hebben ze misschien een betaalkaart van het bedrijf. Handig! Maar worden de uitgaven goed opgevolgd? Met ING Corporate Card Solution bent u zeker dat de uitgaven binnen het budget blijven en beheert u ze op een efficiënte manier.

 • Controle, voor en na de betaling

  U kunt op voorhand een uitgavenlimiet instellen per werknemer of departement. Achteraf kunt u de uitgaven gedetailleerd analyseren.

 • Makkelijke opvolging

  U kunt automatisch een uitgavenrapport laten aanmaken, zodat u alle uitgaven makkelijk opvolgt.

 • Minder kosten

  Door de uitgavenlimieten bent u zeker dat alle uitgaven binnen het budget blijven.

De Corporate Card Solution van ING is een tool waarmee u de onkosten van uw werknemers efficiënt controleert en beheert.

Voor iedereen met werknemers die onkosten terugvorderen of een betaalkaart van het bedrijf hebben.

 • Controle, voor en na de betaling: u kunt op voorhand uitgavenlimieten instellen per werknemer of departement. Achteraf kunt u de uitgaven gedetailleerd analyseren en ziet u direct of ze overeenstemmen met de regels van het bedrijf.
 • Tijdswinst, voor u en uw werknemers: alle uitgaven worden gecentraliseerd in 1 databank. Uw werknemers kunnen uitgaven online terugvorderen, terwijl u ze online kunt goedkeuren. Achteraf maakt u in een handomdraai een uitgavenrapport op maat aan. Zo wordt tijdrovende administratie definitief verleden tijd.
 • Minder kosten: dankzij de uitgavenlimieten bent u zeker dat uitgaven binnen het budget blijven. U ziet ook automatisch hoeveel btw u kunt terugvorderen. Zo vergeet u het zeker niet. Bovendien kunt u met cijfers aantonen hoeveel uw werknemers ergens uitgeven. Zo kunt u eventueel betere voorwaarden onderhandelen met bijvoorbeeld een hotelketen.
 • Veiligheid eerst: dankzij de kaart hebben uw werknemers minder cash op zak en u bent verzekerd tegen fraude.

Kaart verloren of gestolen? Bel onmiddellijk ING Corporate Card Service team op +31 10 428 95 81.

U bepaalt zelf de uitgavenlimieten en kunt deze afstemmen op de werknemer of het departement dat de uitgaven doet. Het is zelfs mogelijk een limiet te kiezen voor uitgaven bij specifieke handelaren, zoals supermarkten of webshops.

Raadpleeg de tarievenfolder (EN) voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende kosten.