Zichtrekeningen

Geef je boekhouder toegang tot je zakelijke rekening en bespaar tijd!

Jouw reis begint hier

Waarom?

Door je boekhouder toegang te geven tot je zakelijke rekening bespaar je beiden tijd. Zij krijgen de informatie die ze nodig hebben voor de boekhouding en jij hoeft die niet meer te versturen. Stel een volmacht in want dat heeft voordelen voor jullie allebei!

Bespaar tijd en behoud toch de controle

Wanneer je volmacht verleent aan je boekhouder, wordt deze volmachthouder. Naargelang het toegangsniveau dat je hen geeft, kunnen ze namens jou betalingen verrichten, rekeningsaldi bekijken en afschriften downloaden. Je boekhouder kan efficiënt werk leveren omdat hij alle benodigde bankgegevens binnen handbereik heeft. En jij hoeft geen tijd meer te besteden aan het opzoeken en doorsturen van die informatie. 

Jij bepaalt het toegangsniveau

Jij kiest zelf wat je boekhouder wel of niet mag doen. Jij behoudt steeds de controle.

Door bijvoorbeeld "enkel raadplegingsrechten" te geven kan je boekhouder je transacties alleen bekijken. Je kunt er ook voor kiezen om CODA-bestanden met je boekhouder te delen, zodat ze die vervolgens kunnen downloaden en importeren in hun boekhoudprogramma.

Indien gewenst kun je je boekhouder ook volledige rechten geven, waarbij ze bijvoorbeeld betalingen kunnen verrichten en geld kunnen overmaken zonder je toestemming.

Hun eigen betaalkaart waarover jij controle hebt

Je boekhouder ontvangt een eigen betaalkaart zodra ze volmachthouder worden van je rekening. Jij bepaalt wat ze met deze kaart kunnen doen. Je hoeft dus niet meer het risico te nemen om je eigen, strikt persoonlijke betaalkaart te delen!

Graag meer informatie?

Lijkt het je iets? Ontdek meer informatie over volmachten en hoe je ze kunt instellen op je ING-rekening.