Zichtrekeningen

Bespaar tijd en geef een vertrouwenspersoon toegang tot je zakelijke rekening

Jouw reis begint hier

Waarom?

Bezorg jezelf wat minder werk door een werknemer of familielid volmacht te geven op je zakelijke rekening. Zij beheren je rekening terwijl jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. 

Maak tijd vrij en behoud toch de controle

Betalingen verrichten, controleren of facturen zijn betaald, transactiegegevens doorgeven aan je boekhouder, ... het is allemaal nodig om een bedrijf te leiden, maar het neemt ook veel kostbare tijd in beslag. Door volmacht te geven aan een vertrouwde werknemer of familielid kunnen zij deze taken namens jou uitvoeren, waardoor er meer tijd vrijkomt voor je klanten.

Het is snel en eenvoudig in te stellen en jij bepaalt zelf hoeveel toegang je hen geeft. Jij blijft de rekeninghouder en behoudt de volledige controle.

Hun eigen betaalkaart terwijl jij de controle behoudt

Wanneer je iemand een volmacht geeft, wordt die persoon volmachthouder van je rekening. Ze krijgen hun eigen betaalkaart, maar jij bepaalt wat ze met deze kaart kunnen doen. Je hoeft dus niet meer het risico te nemen om je eigen, strikt persoonlijke betaalkaart te delen! 

Verwijder de volmachten op eender welk moment

Jij blijft rekeninghouder, wat betekent dat je altijd en overal online volmachten kunt toevoegen of verwijderen via Business'Bank. Het is supereenvoudig!

Interesse? Aan de slag!

Lijkt het je iets? Log dan gewoon in op je account, ga naar het profielmenu en selecteer Toegangsbeheer. Van daaruit kun je in een paar klikken volmachthouders toevoegen en verwijderen!