Zichtrekeningen

ING Business Account

Laat uw financiële reserves renderen

Efficiënt cash management is essentieel voor een onderneming. Met deze rekening laat u uw financiële reserves renderen, terwijl ze op elk moment beschikbaar blijven.

 • Hoger rendement

  U profiteert van een rendement gekoppeld aan interessante kortetermijnrentevoeten op de markt.

 • Uw geld blijft beschikbaar

  Uw fondsen zijn op elk moment beschikbaar en dit met dagvaluta.

 • Driemaandelijks

  Uw interesten worden elke 3 maanden berekend. U beschikt dus snel over uw opbrengsten.

 • Geen beheerskosten

  Het beheer van deze zakelijke rekening is gratis.

De ING Business Account is een professionele betaalrekening met hoge rente en de mogelijkheid om uw geld elk moment te gebruiken. U betaalt geen beheerskosten voor de Business Account.

Ondernemers en instellingen die een optimaal rendement zoeken voor hun financiële reserves, maar deze middelen op elk moment terug willen kunnen gebruiken.

Hoe openen? U opent een Business Account via uw ING-kantoor. Uw rekening met hoge rente wordt geactiveerd op het ogenblik dat u voor het eerst overschrijft naar deze rekening.

Hoe beheren? Het gebruik van een Business Account is zeer eenvoudig.

 • U schrijft de reserves van uw zichtrekening over naar deze rekening met hoge rente. Er kan maximaal 5 miljoenen euro op de rekening worden gezet.
 • Op elk moment kunt u uw fondsen terug op uw zichtrekening plaatsen, om debetstanden te vermijden of betalingen uit te voeren.
 • De evolutie van uw rekening raadpleegt u moeiteloos via ​Home'Bank, Business'Bank en ​Telelink@Isabel.

U kunt het creditsaldo van uw Business Account op elk moment aanspreken. Als u dat doet, worden de afgehaalde fondsen met dagvaluta op de gekoppelde zichtrekening bijgeschreven. Dus zonder valutaverlies.

De rente op uw Business Account is gelijk aan 70% van de Euribor-rente* op 1 maand, en is dus gekoppeld aan de evolutie van deze marktreferentie op 1 maand. Hoe hoger die rente, hoe hoger de rente die u ontvangt. Uw interesten worden driemaandelijks berekend en afgerekend op uw Business Account.

* De Euribor-tarieven zijn gemiddelde rentetarieven waartegen primaire Europese banken elkaar leningen in euro’s verstrekken met looptijden van 1 week tot 12 maanden. Ze zijn een maatstaf voor vele andere renteproducten.

De Business Account van ING is een niet-gereglementeerde betaalrekening en dus onderworpen aan de roerende voorheffing die momenteel 30% bedraagt.