Zichtrekeningen

ING Starters Package

Alles wat zelfstandigen en KMO's nodig hebben, gebundeld in één pakket!

Bent u van plan om de eerste stap te zetten als ondernemer? We helpen u graag op weg. Open nu een professionele rekening en ontvang uw ING Starters Package. Daarmee gaat u goed voorbereid, voordelig én vlot van start!

Het Starters Package is beschikbaar voor alle zelfstandigen, vrije beroepen of alle vennootschappen opgericht minder dan 18 maanden geleden.

Dit is het ING Starters Package:

 • Een compleet Pack

  Een professionele zichtrekening, een betaalkaart, een kredietkaart, online bankieren, een mobiele app, en ook ... een online facturatieplatform!

 • Het is gratis

  Sla uw slag met het ING Starters Package: alles is 1 jaar gratis!

 • Online factureren

  Het opstellen, versturen en opvolgen van uw facturen doet u met één handige tool: ING Invoice Solutions. Het eerste jaar gratis.

U bent een startende zelfstandige?

Open uw rekening

Ik open mijn rekening online
U bent een startende vennootschap?

Open uw rekening

Ik open mijn rekening online

Het Starters Package is beschikbaar voor alle zelfstandigen, vrije beroepen of alle vennootschappen opgericht minder dan 18 maanden geleden.

Indien uw activiteit of uw vennootschap al langer dan 18 maanden actief is, kan u een Professionele Zichtrekening of een Ondernemingsrekening Plus openen.

Als starter wordt u geconfronteerd met alle kosten verbonden aan het opstarten van uw activiteit. Om u te helpen zijn de producten van het ING Starters Package volledig gratis gedurende:

 • het lopende jaar en het volgende jaar voor de rekening en de kaart gekoppeld aan het Starters Package;
 • 1 jaar voor de ING MasterCard Business;
 • 1 jaar voor het gebruik van het online facturatieplatform ING Invoice Solutions;
 • Business'Bank en Smart'banking voor mobiel gebruik zullen altijd gratis blijven.

Na het aflopen van de starterskorting zijn de normale tarieven van toepassing voor elk product van het Starters Package.