Business CurrentAccount Starterspackage
zichtrekening

Starters Package

Alles wat u nodig heeft, samengevat in één pakket!

Start u met een eigen zaak? ING helpt u graag om de uitdaging aan te gaan, van bij de voorbereiding tot na de start. De begeleiding van uw persoonlijke Business Banker, handige online tools en het ING-starterspakket met voordeeltarieven voor uw dagelijkse bankzaken, kredieten en verzekeringen, geven u alvast voorsprong.

Maak een vlotte start met uw zaak dankzij het gratis ING Starters Package!

 • Een volledig package

  Een bankrekening, een betaalkaart, een kredietkaart, online bankieren, een mobiele app, en ook ... een online facturatieplatform!

 • Het is gratis

  Sla uw slag met het ING Starters Package: alles is 1 jaar gratis!

 • In één klik

  Alles wat u nodig heeft om uw zaak te starten, in één klik en volledig online!

 • Een gepersonaliseerd logo

  Ontvang uw gratis logo ontworpen door onze eigen pop-up ontwerpstudio.

Starten met een nieuwe zaak vraagt veel tijd en energie. Middenin alle formaliteiten en praktische zaken die u moet regelen, heeft u ook nog een bankrekening nodig voor uw zaak. En nog meer ...

Of misschien heeft u minder dan 18 maanden geleden uw zaak gestart en beseft u nu dat u enkele noodzakelijke bankzaken nodig heeft om op volle snelheid te draaien!

  Een professionele zichtrekening:

 • U bent zelfstandige en hebt een bankrekening nodig waarmee u uw verrichtingen zowel online als in het kantoor kunt doen? Dan is de ING Professionele Zichtrekening ideaal voor u. U geniet ook van een Groene ING-rekening voor privégebruik.
 • Bent u een rechtspersoon? Wenst u een rekening om uw bankzaken van uw onderneming te regelen? Dan is de ING Ondernemingsrekening Plus iets voor u.


De volgende bankkaarten:

 • Met de ING-bankkaart kunt u betalingen uitvoeren in België, in het buitenland en zelfs op internet. En dit allemaal volledig veilig dankzij uw persoonlijke pincode.
 • Hou uw beroepsuitgaven onder controle: gun uzelf de efficiëntie van een ING MasterCard Business! Met deze professionele kredietkaart krijgt u een perfect zicht op al uw beroepsuitgaven. U betaalt later en zonder interest.


Online bankieren:

 • Met Business'Bank kunt u uw professionele bankzaken online uitvoeren, 24 uur op 24.
 • Om op elk moment uw saldo te raadplegen, na te kijken of lonen correct betaald zijn, of om betalingen onderweg uit te voeren, is de smartphone app ING Smart Banking dé perfecte oplossing!


Online facturatie:

 • Maken, versturen en opvolgen van uw facturen in alle eenvoud: dat is ING Invoice Solutions. Dankzij dit online platform kunt u uw offertes en facturen snel en makkelijk online maken vanop uw laptop of tablet. Factureren verandert van lastig karwei in dagelijks plezier!

Het Starters Package is beschikbaar voor alle zelfstandigen, vrije beroepen of alle vennootschappen opgericht minder dan 18 maanden geleden.

Indien uw activiteit of uw vennootschap al langer dan 18 maanden actief is, kan u een Professionele Zichtrekening of een Ondernemingsrekening Plus openen.

Als starters wordt u geconfronteerd met alle kosten verbonden aan het opstarten van uw activiteit. Om u te helpen zijn de producten van het ING Starters Package volledig gratis gedurende:

 • het lopende jaar en het volgende jaar voor de rekening en de kaart gekoppeld aan het Starters Package;
 • 1 jaar voor de ING MasterCard Business;
 • 1 jaar voor het gebruik van het online facturatieplatform ING Invoice Solutions;
 • Business'Bank en Smart'banking voor mobiel gebruik zullen altijd gratis blijven.

Na het aflopen van de starterskorting zijn de normale tarieven van toepassing voor elk product van het Starters Package.

Bij ING vindt u allerlei financieringen die aan uw behoeften beantwoorden. Van klassieke kredieten tot crowdfunding of leasing.

Klassieke kredietformules

 • ING Business Line: een kredietlijn met onbeperkte looptijd Deze formule biedt u extra ruimte wanneer u tijdelijke liquiditeitstekorten moet overbruggen of om kosten van uw zaak te financieren zoals opstartkosten, bedrijfskapitaal enz.
 • ING Business Loan: een lening op afbetaling waarmee u aankopen voor uw zaak of onderneming financiert (materieel, nieuwe machines, bedrijfsgebouw, overname handelszaak… ). U leent een bepaald bedrag tegen een vaste rentevoet.

Als starter betaalt u de eerste twee jaar geen dossierkosten voor beide producten.

Maak gebruik van onze keuzehulp op ing.be/businesscredit om de juiste financieringsformule te vinden voor uw professionele behoeften!

Alternatieve financieringsvormen

Soms is een klassiek krediet niet altijd de beste optie. Bij ING vindt u andere financieringsformules op maat van uw behoeften.

 • Crowdfunding: via kleinere bedragen van particulieren of bedrijven realiseert u uw project. ING brengt u in contact met het meest geschikte crowdfundingplatform.
 • Leasing: u hebt een auto nodig voor uw zaak? Of u wilt ICT-materiaal aanschaffen? Overweeg dan zeker de mogelijkheden van een financieel voordelige leasingformule bij ING.
 • Met een volledig aanbod verzekeringsoplossingen zorgt ING ervoor dat uw professionele activiteit goed beschermd is. Zo bespaart u zich onnodige kopzorgen en garandeert u de continuïteit van uw zaak. Of u nu uw aansprakelijkheid, bedrijfsvoertuig, gebouwen, materiaal of personeel wilt verzekeren of wilt zorgen voor uw eigen sociale bescherming … bij ING vindt u de gepaste verzekering.
 • Denk er ook op tijd aan om uw pensioen voor te bereiden. Wij beschikken over tal van formules om op alle situaties een antwoord te bieden. Zo is het AXA Vrij Aanvullend Pensioenplan voor Zelfstandigen (VAPZ) een interessante formule om een aanvullend pensioen op te bouwen tegen fiscaal interessante voorwaarden. U kiest zelf hoeveel u spaart en hoe vaak u bijdragen stort. Bovendien profiteert u van een belastingvoordeel.
 • Starters krijgen de eerste twee jaar een jaarlijkse terugbetaling van 50 euro op de verzekeringspremies van een VAPZ.

Met ons gamma betaalterminals (ING Merchant Services), aanvaardt u betalingen met bank- of kredietkaart in een vingerknip.

Daarnaast bieden we u ook een mobiele oplossing voor smartphone of tablet (ING Active Pay). Ideaal voor wie als starter vaak onderweg is of nog niet wil investeren in een klassieke betaalterminal.

U kunt uw klanten zelfs laten betalen met smartphone (payconiq) en hen belonen via een digitaal getrouwheidsprogramma (joyn). Snel, gemakkelijk en veilig!

Het aanbod gerelateerd aan het ING Starter Pack is geldig voor alle inschrijvingen van de betrokken producten of diensten tussen 01/03/2018 tot en met 31/12/2018 (onder voorbehoud van aanvaarding door ING België nv (of voor verzekeringen, acceptatie van de betrokken verzekeringsmaatschappij) en mits wederzijds akkoord) en is strikt en voorbehouden aan starters (zelfstandigen en ondenemers met een BTW-nummer).Elk aanbod is gelimiteerd tot slechts één korting per persoon voor elk product of dienst en is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen gerelateerd aan hetzelfde product of dienst. De voorwaarden en modaliteiten van het aanbod, de algemene voorwaarden van de verschillende producten en diensten, evenals de tarieven en andere aanvullende informatie zijn verkrijgbaar in alle ING-kantoren of op ing.be/starters.

U bent een startende zelfstandige?

Open uw zichtrekening en ontvang uw Package

Ik open mijn rekening online
U bent een startende vennootschap?

Open uw Ondernemingsrekening Plus en ontvang uw Package

Ik open mijn rekening online
Verkrijg uw gepersonaliseerd logo

na het beantwoorden van enkele vragen van uw onderneming. Formulier is beschikbaar na het openen van uw rekening