Online bankieren

FAQ's over rapporten en de geavanceerde zoekfunctie

Vind alle vragen over het maken van aangepaste rapporten en het exporteren van gegevens met de functie Geavanceerd zoeken in ING Multi Mandate.


  •  Boekhoudjournaal:

dit rapport geeft je alle transacties die vastgelegd zijn op één of meerdere rekeningen, in een bepaalde periode. Je kunt een kopie van alle bijlagen die je aan je transacties hebt toegevoegd opnemen en je kunt ook notities en categorieën toevoegen.

In pdf-formaat.

  • Boekhoudjournaal - korte versie:

dit rapport geeft net zoals het gewone boekhoudjournaal alle transacties die vastgelegd zijn weer op één of meerdere rekeningen, in een bepaalde periode. Er zijn echter minder details zodat er meer transacties per pagina zijn. In pdf-formaat.


  •  Jaarlijks rapport - rekeningen onder toezicht:

Dit rapport geeft je een overzicht van de informatie die je aan de rechtbank moet verstrekken voor een "Onder bewind"-dossier. Het is vooraf ingevuld met informatie uit ING Multi Mandate. Je kunt ook grafieken toevoegen of het document in Word bewerken om informatie toe te voegen en/of de opmaak aan te passen.

In Word-formaat.

  • Jaarlijks rapport - schuldbemiddeling:

Dit rapport geeft je een overzicht van de informatie die je aan de rechtbank moet verstrekken voor een "Schuldbemiddeling"-dossier. Het is vooraf ingevuld met informatie uit ING Multi Mandate (geconsolideerd voor alle rekeningen van het dossier). Je kunt ook grafieken toevoegen of het document in Word bewerken om informatie toe te voegen en/of de opmaak aan te passen.

In Word-formaat.

  • Budgetoverzicht per categorie: 

Dit rapport geeft je het totaal en de gemiddelde uitgaven en inkomsten per categorie en subcategorie, alsmede een gedetailleerde lijst van transacties per categorie, voor één of meerdere rekeningen, in een bepaalde periode.

Je kunt ook grafieken toevoegen en corresponderende bijlagen tonen.

In Word- of pdf-formaat.

  • Budgetevolutie per categorie:

Dit rapport geeft je de ontwikkeling van het totaal en de gemiddelde uitgaven en inkomsten per categorie en subcategorie, alsmede een gedetailleerde lijst van transacties per categorie, voor één of meerdere rekeningen, in een bepaalde periode. Totalen en gemiddelden kunnen worden getoond per maand, kwartaal, semester of jaar, afhankelijk van het datumbereik dat je hebt geselecteerd. Je kunt ook grafieken toevoegen.

In Word- of pdf-formaat.