Inkomende betalingen

ING Merchant Services

Vind de gepaste betaalterminal en laat uw klanten met de kaart betalen.

De meeste klanten betalen het liefst met hun kaart, zowel in uw zaak als online. Ze hebben dus de neiging méér uit te geven. Het is dus een must voor alle ondernemingen, groot én klein, om klanten deze mogelijkheid te bieden. Bij ING vindt u alles om betalingen met Bancontact/Mister Cash, Visa, MasterCard, Maestro of V-Pay te aanvaarden.

 • Stijgende verkoop

  Onderzoek toont aan dat ze zelfs meer uitgeven als ze hun kaart gebruiken dan wanneer ze cash betalen.

 • Veliger dan cash

  U hebt minder cash wat zorgt voor een grotere veiligheid.

 • Terminals huren of kopen

  U kunt kiezen voor een terminal op uw toonbank, of een draadloze versie die u tot bij de klant brengt. De betaalterminal voor smartphone en tablet (ING ActivePay) past in uw broekzak en neemt u overal mee naartoe.

Er zal binnenkort een nieuwe versie van de ActivePay-app beschikbaar zijn in de app stores. Update uw app om te profiteren van de voordelen! Deze nieuwe versie is niet alleen performanter, maar biedt ook extra functies, zoals een optie om "gebruikers-ID en wachtwoord" te onthouden, laatste transacties op te halen en een landschapsoptie voor tablets. Bovendien is het transactieproces eenvoudiger en ongecompliceerder en worden contactloze transacties gemarkeerd in het handelaarsportaal.

Als u een iOS-apparaat hebt, wordt de update automatisch naar uw smartphone gepusht, dus net zo eenvoudig als een gewone app-update.


Als u een Android-apparaat hebt, wordt de update helaas niet automatisch uitgevoerd. We zullen een volledig nieuwe app publiceren die op uw smartphone moet worden gedownload. 

 1. Ga naar de Playstore en zoek naar ING ActivePay2. Of volg gewoon deze link .
 2. Installeer de app op uw apparaat en voer de configuratie uit (uw inloggegevens veranderen niet).
 3. Koppel de nieuwe app met uw hardware (kaartlezer) - procesbeschrijving vindt u hier.
 4. Alles klaar - de nieuwe app is klaar om te werken en u kunt profiteren van de voordelen! Vergeet niet om de oude app te verwijderen om verwarring te voorkomen.

 

Geen tijd om de update nu uit te voeren? Maakt u geen zorgen, uw huidige app blijft werken.