Inkomende betalingen

ING Merchant Services

Vind de gepaste betaalterminal en laat uw klanten met de kaart betalen.

De meeste klanten betalen het liefst met hun kaart, zowel in uw zaak als online. Ze hebben dus de neiging méér uit te geven. Het is dus een must voor alle ondernemingen, groot én klein, om klanten deze mogelijkheid te bieden. Bij ING vindt u alles om betalingen met Bancontact/Mister Cash, Visa, MasterCard, Maestro of V-Pay te aanvaarden.

  • Stijgende verkoop

    Onderzoek toont aan dat ze zelfs meer uitgeven als ze hun kaart gebruiken dan wanneer ze cash betalen.

  • Veliger dan cash

    U hebt minder cash wat zorgt voor een grotere veiligheid.

  • Terminals kiezen

    U kunt kiezen voor een terminal op uw toonbank, of een draadloze versie die u tot bij de klant brengt. De betaalterminal voor smartphone en tablet (ING ActivePay) past in uw broekzak en neemt u overal mee naartoe.

De internationale debetkaarten Maestro en V-Pay worden reeds algemeen aanvaard en gebruikt in België.

Deze zijn uitgebreid met de nieuwe merken Visa Debit en Debit Mastercard en heeft vele voordelen zoals uitgebreider online shoppen en wereldwijde acceptatie.

In België worden debetkaarten uitgegeven met deze twee nieuwe merken. Hierom hebben we besloten om de acceptatie van deze kaarten toe te voegen aan de producten ING Merchant Services en ActivePay en ervoor te zorgen dat u betalingen van alle consumenten kan blijven ontvangen.

Er zijn geen nieuwe installatiekosten of wijzigingen aan uw account. Het beste van dit alles is dat de transactiekosten en voorwaarden voor deze nieuwe kaarten hetzelfde zijn als voor V-Pay en Maestro debetkaarten.

De update gebeurt automatisch en u kunt betalingen met Visa Debit en Debit Mastercard op uw terminals accepteren tegen dezelfde kosten als V-Pay en Maestro debetkaarten.