10 redenen om online facturatie software te gebruiken
Dagelijks bankieren

Online facturatie software voor zelfstandigen en KMO’s

ING Invoice Solutions

Met ING Invoice Solutions maakt u uw facturen online met uw laptop of tablet. Kies facturen om te financieren zodat u uw cashflow op peil kunt houden, en verstuur zelfs rapporten naar uw boekhouder.

Een factuur uitsturen, dat is de beloning voor uw harde werk. Maar beetje bij beetje verdwijnt het plezier van factureren en wordt het vaak een heuse opgave . Alle administratieve verplichtingen wegen door …

Wij willen u het leven makkelijker maken. ING Invoice Solutions is online factuursoftware gebouwd voor zelfstandigen en KMO’s waarmee u eenvoudig facturen kunt maken, versturen en opvolgen. Bevrijd uzelf van administratieve rompslomp, en win tijd voor zaken die er écht toe doen.

Lees hieronder verder hoe ING Invoice Solutions u helpt:


Online factuur software: ING Invoice Solutions

 • Uw online factuur klaar op 1-2-3, waar u ook bent!

  Voer de gegevens van uw klant in met uw laptop of tablet, het facturatiebedrag … en uw factuur is klaar voor verzending! U kunt zelfs ter plaatse bij uw klant onmiddellijk akkoord vragen op uw factuur en hoeft u enkel op ‘Factuur versturen’ te drukken. Zo wordt u sneller betaald dankzij ING Invoice Solutions!

 • U hoeft uw facturen niet meer op te volgen, onze software doet het voor u!

  ING Invoice Solutions stuurt u een automatische melding telkens een factuur betaald is en het bedrag op uw rekening staat. Daarnaast kunt u ook eenvoudig betalingsherinneringen sturen wanneer de vervaldatum van een factuur in zicht is.

 • Kant-en-klare informatie voor uw boekhouder!

  Met ING Invoice Solutions kunt u uw facturen exporteren in verschillende formaten, klaar voor gebruik door uw boekhouder in de meest courante boekhoudprogramma’s. Door deze digitale aanpak wint uw boekhouder tijd, spaart u zelf tijd uit … en dus ook geld

 • Laat uw facturen financieren wanneer u het nodig hebt!

  Kies in ING Invoice Solutions de facturen die u wilt laten voorfinancieren. Na online goedkeuring financiert ING ze onmiddellijk. Het bedrag staat dan meteen op uw rekening. Hierdoor komt uw cashflow niet meer in het gedrang ondanks meerdere openstaande facturen!

 • Onmiddellijk inzicht in uw financiële staat

  Het online dashboard van ING Invoice Solutions geeft u onmiddellijk inzicht in de financiële staat van uw onderneming. In een oogopslag ziet u wie uw grootste klanten zijn, wat uw bestverkopende producten en diensten zijn … en welke omzet u hierdoor realiseert.


Mario van De Keteldokter is sanitair technieker en zorgt voor de installatie, depannage en onderhoud van sanitaire installaties zoals badkamers en verwarmingen. Bekijk hier hoe Mario ING Invoice Solutions gebruikt!


De jongemannen van DOPPIO hebben net hun zaak opgericht en maken in hun foodtruck heerlijke fire breads, lichte pizza’s gebakken op houtvuur. Bekijk in de video hoe ING Invoice Solutions helpt om DOPPIO uit te bouwen.

Start using ING Invoice Solutions

Probeer ING Invoice Solutions gratis, 1 maand lang, zonder enige verplichting. Maak en verstuur onbeperkt facturen, krijg snel inzicht in de financiën van uw zaak en maak rapporten voor uw boekhouder: ervaar het nu zelf!