Online facturatie

Functies en prijzen van ING Invoice Solutions

Waarom kiezen voor ING Invoice Solutions?

Welke functies heeft ING Invoice Solutions? Wat zijn de tarieven? Hier vindt u het antwoord op deze en nog veel meer vragen.

  • Uw factuur is klaar in een paar muisklikken.
  • In 1 klik weet u dat er een betaling te laat is en staat de herinnering klaar.
  • U werkt sneller samen met uw boekhouder.

Gebruiksvriendelijke functies


Simpele software om online facturen te versturen

Maak en verstuur uw eerste online factuur in slechts enkele minuten met ING Invoice Solutions! Gebruik uw tablet of laptop om uw klantinformatie in te geven, het factuurbedrag en … uw factuur is klaar voor verzending.

Instant online dashboard om uw facturen te beheren

Krijg meteen inzicht in uw facturen dankzij het online dashboard van ING Invoice Solutions. Volg de status van uw facturen op: concept, verzonden en wachtend op betaling, betalingsherinnering verstuurd, betaald, en achterstallige facturen. Het opvolgen van uw facturen was nog nooit zo eenvoudig dankzij de ingebouwde automatische meldingen en digitale rapportering!

Een platform met internationale mogelijkheden

ING Invoice Solutions is beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Fins en Zweeds. U kunt facturen maken en versturen in zowat elke munteenheid, en per factuur ook de toepasbare belastingen en BTW laten berekenen en factureren.

Import en export van klanten, producten en diensten

U hoeft uw volledige database met producten, diensten en klanten niet manueel in te geven in ING Invoice Solutions. Importeer een bestaand bestand en start met factureren! Of, exporteer uw informatie om die in een ander platform opnieuw te uploaden, zoals boekhoudsoftware of CRM-programma’s.

Verstuur financiële rapporten naar uw boekhouder

Maak financiële rapporten met detailcijfers van uw omzet en BTW. U kunt deze rapporten vervolgens naar uw boekhouder sturen. Hierdoor hoeft uw boekhouder geen dubbel werk meer te doen door uw cijfers manueel in te voeren, waardoor u het verschil zult merken op de volgende factuur die u van hem ontvangt.

Tijdbesparende opties


Tijdsregistratie

Factureert u per uur of per dag voor bepaalde projecten of klanten? Dan kunt u de ingebouwde tijdsregistratie gebruiken en ineens een gedetailleerde factuur voor uw klant maken, allemaal met dezelfde software.

Verstuur uw facturen!

Tijdens uw gratis proefperiode van ING Invoice Solutions kunt u al uw facturen versturen via e-mail rechtstreeks vanuit het platform, of ze exporteren als pdf om ze zelf uit te printen en te archiveren.

Nadat uw betalend abonnement op ING Invoice Solutions geactiveerd is, kunt u ook facturen versturen via de post naar eender waar te wereld vanuit het platform. Daarnaast kunt u ze ook versturen als elektronische factuur of e-factuur, een digitale facturatie standaard vooral gebruikt door overheden en grote bedrijven.

* Verzenden via de post kost u slechts 90 cent per factuur verzonden in België en 1 euro voor internationale facturen. Voor extra pagina’s betaalt u 6 cent per pagina.

Verstuur betalingsherinneringen naar uw klanten via e-mail

U krijgt een melding voor elke factuur die de betalingsdatum nadert of reeds over tijd is. Vervolgens kunt u meteen een betalingsherinnering naar uw klant sturen, rechtstreeks vanuit de tool.

Automatische betalingsherkenning

Wanneer u uw ING Invoice Solutions-account koppelt aan uw ING-bankrekening, krijgt u automatisch meldingen wanneer een factuur betaald is en het factuurbedrag gestort is op uw rekening.

Veilige en stabiele software

ING Invoice Solutions is veilige en stabiele software. Uw financiële data worden versleuteld opgeslagen in een beveiligde omgeving en het platform voldoet aan de ING-standaarden betreffende beschikbaarheid.

We zijn er voor u

Hebt u vragen of problemen? Bekijk dan zeker eens de helppagina’s. Daar vindt u het antwoord op alle veelgestelde vragen terug! Nog niet wijzer? Dan helpen we u graag telefonisch verder van maandag tot vrijdag van 08u00 tot 22u00, en op zaterdag van 09u00 tot 17u00. U kunt ook contact opnemen via e-mail.

Hoeveel kost ING Invoice Solutions?

  Free Pro
Abonnementskosten/maand 1 maand
gratis
15 €
excl. BTW
Aanmaak van facturen in pdf
Boekhoudrapport
Hulp en tips
Verzending per post
Koppeling van uw ING-bankrekening

Probeer ING Invoice Solutions gratis, 1 maand lang, zonder enige verplichting. Maak en verstuur onbeperkt facturen, krijg snel inzicht in de financiën van uw zaak en maak rapporten voor uw boekhouder: ervaar het nu zelf!

Zonder kredietkaart, zonder aankoopverplichting