Mandaat aanpassen

U bevindt zich in de rubriek Hulp bij het beheer van de mandaten en niet in onze beveiligde omgeving. Als uw Business’Bank- of Telelink@Isabel-sessie verlopen is, kunt u zich opnieuw aanmelden. Om te vermijden dat uw beveiligde sessie verloopt, klikt u elke 5 minuten op het scherm van uw Business’Bank- of Telelink@Isabel-sessie.

Doel van het scherm

Op dit scherm kunt u de kenmerken van een bestaand mandaat aanpassen.

Mogelijke acties

Klik op "Aanpassen" om een van de kenmerken van het mandaat[De bevoegdheid om een rekening te beheren in naam van een andere persoon.] aan te passen:

  • "Handtekeningbevoegdheid": het is niet mogelijk om de handtekeningbevoegdheid aan te passen. U kunt wel de mandatarissen die gemachtigd zijn om te tekenen aanpassen.
  • "Transactielimiet": u vermeldt of de mandataris gemachtigd is om een transactie te tekenen voor een beperkt of onbeperkt bedrag.
  • "Begunstigden": voor de mandaten die beperkt zijn tot de aangewezen begunstigden en de intracompanybegunstigden kunt u bepalen naar welke begunstigden de mandatarissen transacties mogen verrichten.
  • "Type mandaat": het is niet mogelijk om het type mandaat aan te passen. U moet het mandaat verwijderen en vervolgens een nieuw mandaat toevoegen.

Niet alle combinaties zijn toegestaan, afhankelijk van uw keuzes kunnen de knoppen "Aanpassen" dus niet actief zijn.