Bestelling Isabel-kaart

U bevindt zich in de rubriek Hulp bij het beheer van de mandaten en niet in onze beveiligde omgeving. Als uw Business’Bank- of Telelink@Isabel-sessie verlopen is, kunt u zich opnieuw aanmelden. Om te vermijden dat uw beveiligde sessie verloopt, klikt u elke 5 minuten op het scherm van uw Business’Bank- of Telelink@Isabel-sessie.

Doel van het scherm

Op dit scherm vult u de gegevens in van de gebruiker waarvoor u een nieuwe kaart wilt aanvragen binnen uw bestaand abonnement. Aan de hand van deze gegevens kan ING een nieuwe kaart bestellen.

Mogelijke acties

Om een nieuwe Isabel-gebruiker toe te voegen, moet u een aantal gegevens invullen of bevestigen. Klik daarna op “Valideer” om de gegevens te bevestigen en uw aanvraag te voltooien.

Opgelet: vul het professioneel e-mailadres van de nieuwe gebruiker correct in.

Isabel eBanking: met Isabel eBanking controleert u al uw rekeningen, ook de rekeningen bij andere banken. U kunt meerdere gebruikers voor Isabel eBanking aanstellen, die het werk en de verantwoordelijkheden delen. U stemt het programma probleemloos af op uw boekhoudpakket.

Isabel eGovernment: met Isabel eGovernment kunt u al uw professionele transacties digitaal ondertekenen en indienen bij onder andere de Nationale Bank en de RSZ.