Lijst van Isabel-gebruikers

U bevindt zich in de rubriek Hulp bij het beheer van de mandaten en niet in onze beveiligde omgeving. Als uw Business’Bank- of Telelink@Isabel-sessie verlopen is, kunt u zich opnieuw aanmelden. Om te vermijden dat uw beveiligde sessie verloopt, klikt u elke 5 minuten op het scherm van uw Business’Bank- of Telelink@Isabel-sessie.

Doel van het scherm

Dit scherm geeft een overzicht van personen, hun Isabel-userID en de rekening waarvan ze mandataris zijn, binnen de geselecteerde rechtspersoon.

  • Als de mandataris een Isabel-kaart heeft, wordt de userID van die persoon vermeld. Indien de mandataris volgens de systemen van ING nog geen Isabel-kaart heeft, kunt u een nieuwe kaart voor deze persoon bestellen. Opgelet: dat is enkel geldig voor de bestelling van nieuwe kaarten.
  • Als de mandataris al een Isabel-kaart heeft, maar de kaart wil activeren bij ING, dan kan dat via de online applicatie.

Mogelijke acties

Hieronder vindt u een lijst met de opties van dit scherm:

  • Filteren: klik op de kolomtitel(s) om de informatie te filteren.
  • Sorteren: klik op de pijltjes (oplopend of dalend) om de gegevens te sorteren.
  • Afdrukken: klik op “Afdrukken” om een printklare versie te krijgen van het mandatenoverzicht. Uw filter- en sorteringsopties blijven behouden, zodat u kunt afdrukken wat u ziet op het scherm.