Leasing van bedrijfsuitrusting

ING Lease

De beste manier om de aankoop van IT-materiaal, zonnepanelen of windturbines te financieren? Ontdek ING Lease.
  • Liquide middelen blijven beschikbaar

  • Financiering op maat

  • Juridisch en fiscaal voordelig


U hebt nieuw IT-materiaal nodig voor uw zaak? Of wilt in groene energie investeren door zonnepanelen of windturbines te installeren? Kies voor een financieel voordelige leasingformule bij ING. ING Lease koopt het goed en u huurt het voor een bepaalde periode. Zo blijft uw bedrijfskapitaal beschikbaar voor andere investeringen. Op het einde van de huurovereenkomst kunt u het goed kopen voor een prijs die vooraf was afgesproken.

Uw voordelen

  • Makkelijke financieringsvorm: omdat ING Lease het goed koopt en er eigenaar van wordt, zijn er minder waarborgen nodig. Bovendien kan er meestal (en afhankelijk van het type goed) een hoger bedrag gefinancierd worden dan bij een klassieke lening.
  • U gebruikt goederen zonder zwaar te investeren: u betaalt enkel voor het gebruik van het goed. Zo kunt u wagens, bedrijfspanden of andere zware bedrijfsuitrusting gebruiken zonder zelf grote investeringen te doen.
  • Uw liquide middelen blijven beschikbaar: dankzij leasing kunt u uw werkkapitaal besteden aan wat echt belangrijk is, namelijk uw zaak!
  • U geniet fiscale voordelen: sommige leasingcontracten kunnen “off balance” geboekt worden, dus rechtstreeks in de resultatenrekening, buiten de balans om. Dit is interessant want de leasingtermijnen kunnen in dat geval fiscaal aftrekbaar zijn. Bij leasing van zware uitrustingsgoederen vermijdt u bovendien ook de onroerende voorheffing die u wel zou moeten betalen als u het goed zelf had gekocht. ING Lease betaalt de volledige btw bij de aankoop. Door het afsluiten van een leasingcontract kunt u de btw gespreid betalen via de leasevergoedingen.
  • U hebt een waaier aan mogelijkheden: bij ING kunt u terecht voor het leasen van wagens, trucks, IT-materiaal, bedrijfsuitrusting, vastgoed en rusthuizen of de financiering van allerhande groene energie.
  • U krijgt een contract op maat: u kiest wat u koopt en onderhandelt persoonlijk met de leverancier. Bovendien bepaalt u zelf de frequentie waarmee u de leasevergoeding betaalt. En ook wat u na de leaseperiode doet, is uw keuze: het goed kopen, verkopen of verder leasen.

 

Geïnteresseerd in leasen via ING?

Terug naar Bedrijfsuitrusting