Uitrusting

Leasing van bedrijfsuitrusting

Nieuw IT-materiaal nodig of investeren in groene energie?

Kies voor een financieel voordelige leasingformule bij ING. ING Lease koopt het goed en je huurt het voor een bepaalde periode. Op het einde van de huurovereenkomst kun je het goed kopen voor een prijs die vooraf was afgesproken.

 • Makkelijke financieringsvorm

  Omdat ING Lease het goed koopt en er eigenaar van wordt, zijn er minder waarborgen nodig. Bovendien kan er meestal (en afhankelijk van het type goed) een hoger bedrag gefinancierd worden dan bij een klassieke lening.

 • U betaalt enkel een huurbedrag voor het materiaal.

  U betaalt enkel voor het gebruik van het goed. Zo kunt u wagens, bedrijfspanden of andere zware bedrijfsuitrusting gebruiken zonder zelf grote investeringen te doen.

 • Dankzij leasing kunt u uw werkkapitaal aan andere investeringen besteden.

  Dankzij leasing kunt u uw werkkapitaal besteden aan wat echt belangrijk is, namelijk uw zaak!

 • U geniet fiscale voordelen

  Sommige leasingcontracten kunnen “off balance” geboekt worden, dus rechtstreeks in de resultatenrekening, buiten de balans om. Dit is interessant want de leasingtermijnen kunnen in dat geval fiscaal aftrekbaar zijn. Bij leasing van zware uitrustingsgoederen vermijdt u bovendien ook de onroerende voorheffing die u wel zou moeten betalen als u het goed zelf had gekocht. ING Lease betaalt de volledige btw bij de aankoop. Door het afsluiten van een leasingcontract kunt u de btw gespreid betalen via de leasevergoedingen.

 • U hebt een waaier aan mogelijkheden

  Bij ING kunt u terecht voor het leasen van wagens, trucks, IT-materiaal, bedrijfsuitrusting, vastgoed en rusthuizen of de financiering van allerhande groene energie.

 • U krijgt een contract op maat

  U kiest wat u koopt en onderhandelt persoonlijk met de leverancier. Bovendien bepaalt u zelf de frequentie waarmee u de leasevergoeding betaalt. En ook wat u na de leaseperiode doet, is uw keuze: het goed kopen, verkopen of verder leasen.

Ontdek de voordelen van My ING Lease

 • Gebruiksvriendelijk online platform: op dit beveiligde online platform berekent u wat u leasing u kost. Overtuigd? Teken uw contract online, dan is het onmiddellijk geactiveerd.

 • Duidelijk overzicht op ING lease volgt u de volledige administratie van uw leasingcontracten op de voet.

 • Snelle afhandeling: in enkele minuten van voorstel tot contract-activering! Een onvergelijkbare tijdswinst voor u!

Een tool om uw leasing te beheren