Gebouwen

ING Leasing van onroerende goederen

Besteed uw werkkapitaal aan wat echt belangrijk is

​​U wilt investeren in vastgoed voor uw zaak, maar liever geen bedrijfskapitaal gebruiken? Kies voor een financieel voordelige leasingformule bij ING. ING Lease koopt, bouwt of verbouwt het onroerend goed op uw aanwijzen en draagt de gebruiksrechten aan u over in een huurovereenkomst. Aan het einde van de overeenkomst kunt u het vastgoed kopen voor een prijs die vooraf was afgesproken.

 • Makkelijke financieringsvorm

  Omdat ING Lease het goed koopt en er eigenaar van wordt, zijn er minder waarborgen nodig. Bovendien kan er meestal (en afhankelijk van het type goed) een hoger bedrag gefinancierd worden dan bij een klassieke lening.

 • U gebruikt goederen zonder zwaar te investeren

  U betaalt enkel voor het gebruik van het goed. Zo kunt u wagens, bedrijfspanden of andere zware bedrijfsuitrusting gebruiken zonder zelf grote investeringen te doen.

 • Uw liquide middelen blijven beschikbaar

  Dankzij leasing kunt u uw werkkapitaal besteden aan wat echt belangrijk is, namelijk uw zaak!

 • U geniet fiscale voordelen

  Sommige leasingcontracten kunnen “off balance” geboekt worden, dus rechtstreeks in de resultatenrekening, buiten de balans om. Dit is interessant want de leasingtermijnen kunnen in dat geval fiscaal aftrekbaar zijn. Bij leasing van zware uitrustingsgoederen vermijdt u bovendien ook de onroerende voorheffing die u wel zou moeten betalen als u het goed zelf had gekocht. ING Lease betaalt de volledige btw bij de aankoop. Door het afsluiten van een leasingcontract kunt u de btw gespreid betalen via de leasevergoedingen.

 • U hebt een waaier aan mogelijkheden

  Bij ING kunt u terecht voor het leasen van wagens, trucks, IT-materiaal, bedrijfsuitrusting, vastgoed en rusthuizen of de financiering van allerhande groene energie.

 • U krijgt een contract op maat

  U kiest wat u koopt en onderhandelt persoonlijk met de leverancier. Bovendien bepaalt u zelf de frequentie waarmee u de leasevergoeding betaalt. En ook wat u na de leaseperiode doet, is uw keuze: het goed kopen, verkopen of verder leasen.