ING Accountis

Als gecertificeerd accountant of belastingadviseur geef je je klanten advies over hun business- en financieel plan. Je wijst hen op het meest gunstige moment om financieringen aan te gaan en helpt hen met belastingoptimalisatie. Maar bij wie kan jij terecht? Voor al je vragen staat ING Accountis voor je klaar.

Bankier op jouw manier

Online en in no time

Bij ING heb je al je bankgegevens bij de hand, waar en wanneer je wil. Dankzij de ING Banking-app en Business'Bank sta je je klant 24/7 bij en speel je nog korter op de bal.


Heb je documenten, attesten of bewijsstukken nodig voor je administratie of voor het beheer van je professionele activiteit? Je vindt je documenten makkelijk terug in de Doe-het-zelf-zone.

Financieren

Heeft je klant vragen over een professioneel krediet? Weet hij graag meer over de voorafbetaling belastingen? Of is hij op zoek naar een hypothecair krediet? Roy en zijn collega's van het Business Credit Center doen er alles aan om binnen 48 uur je kredietdossier af te ronden en geven je soms al meteen feedback.

Investeren

Ken je Tax Shelter al? Dit is misschien dé oplossing voor je klant die op zoek is naar een nuttige investering.

Tax Shelter is een steunmaatregel van de Belgische regering in het voordeel van de audiovisuele- en podiumkunsten. Door te investeren in Tax Shelter kunnen Belgische vennootschappen een voorlopig en voorwaardelijk belastingvoordeel genieten.

Laat je inspireren!

ING Rise & Shine

Volg onze Webinars en laat je inspireren. Tijdens deze webinars nemen we je mee in zowel fiscale als economische updates, alsook onderwerpen om je kantoor te rentabiliseren, hoe je meer klanten en medewerkers kan aantrekken, ...


Topics van de afgelopen webinars:


Finplex

Hoe ziet jouw job eruit in de toekomst? Wist je dat er podcasts bestaan rond accountancy?

Ben je net als zovelen op zoek naar boeiende informatie die je inspireert of laat nadenken?

Bezoek dan zeker Finplex.