ING Accountis partner van de accountants en belastingsadviseurs

Als (gecertificeerd) accountant of belastingadviseur geeft u uw klanten advies over hun business- en financieel plan. U wijst hen op het meest gunstige moment om financieringen aan te gaan en helpt hen met hun belastingoptimalisatie. Ook tijdens de coronacrisis konden ze op uw hulp rekenen wanneer ze vragen hadden over de tijdelijke gunstmaatregelen van de overheid. Maar bij wie kunt u terecht? Voor al deze vragen staat uw Business Banker voor u klaar.

  • Uw Business Banker is uw vertrouwensperoon.

  • Hij/zij is financieel expert die perfect op de hoogte is van de uitdagingen in uw sector.

  • Hij/zij geeft u graag vrijblijvend advies over financierings- en verzekeringsproducten, maar ook over digitaal bankieren en meer.

  • Maak een afspraak met uw Business Banker. En weet ook dat een virtuele bankier 24/7 voor u klaar staat.

Inspireren

Hoe ziet uw job eruit in de toekomst? Wist u dat er podcasts bestaan rond accountancy?

Bent u net als zovelen op zoek naar boeiende informatie die u inspireert of laat nadenken?

Bezoek dan zeker deze pagina of volg de blog of vlog van Finplex.

ING Rise & Shine webinars: 24/3 Van Accountant tot Waarderegisseur

Schrijf jezelf gratis in op ing.be/riseandshine en verdien A-accreditatiepunten. #doyourthing

 

Hoe creëer je als accountant écht een toegevoegde waarde voor je klanten? Op welke manier beïnvloeden prioriteiten, klantwaarde, competentieontwikkeling en communicatie je kantoorrendement? En wat heeft een bierviltje daarmee te maken?


Coach en auteur Luuk Haegens legt je uit hoe je bedrijfseconomisch advies boeiender, makkelijker en rendabeler maakt voor jezelf én je klanten. Zo begeleid je ze in een mum van tijd naar meer winst op korte termijn. 


Schrijf je nu in via ing.be/riseandshine !

Altijd de oplossing voor uw vraag

Digitaal bankieren

Al uw bankgegevens bij de hand, waar en wanneer u ook wil, geeft u nog meer armslag. U kunt uw klant 24/7 bijstaan en zo speelt u nog korter op de bal.


Heeft u documenten, attesten of bewijsstukken nodig voor uw administratie of voor het beheer van uw professionele activiteit in het algemeen? U vindt uw documenten gemakkelijk terug in de Doe-het-zelf-zone.

Een handig naslagwerk hierover vindt u hier.

Financieren

Heeft uw klant vragen over een zakelijk krediet? Weet hij graag meer over de voorafbetaling belastingen? Of is hij op zoek naar een hypothecair krediet? Roy of één van zijn collega's van het Business Credit Center doet er alles aan om binnen 48 uur uw kredietdossier af te ronden. En geeft u soms al meteen feedback. Of praat erover met uw Business Banker.

Investeren

Bent u bekend met Tax Shelter? Dit is misschien de oplossing voor uw klant die op zoek is naar een nuttige investering.

Tax Shelter is een steunmaatregel van de Belgische regering in het voordeel van de audiovisuele- en podiumkunsten. Door te investeren in Tax Shelter kunnen Belgische vennootschappen een voorlopig en voorwaardelijk belastingvoordeel genieten.