Dagelijks beheer

17 Mei 2018

Zo zorgt ING Invoice Solutions voortaan voor Peace of Mind in uw facturatiebeheer!

Als ondernemer zoekt u voortdurend naar manieren om het reilen en zeilen van uw bedrijf te optimaliseren. Bij ING Invoice Solutions helpen we u daar graag mee. Zo introduceren we met veel plezier de integratie van Peace of Mind (POM) in ons facturatiebeheersoftware! Wat dat nu betekent voor u als zaakvoerder? Lees snel verder!.

POM in een notendop

POM staat eenvoudigweg voor Peace of Mind, een slimme betaaloplossing. Denk: een interface tussen klant en leverancier die de overdracht van geld moet vereenvoudigen.


POM vormt dus een ideaal alternatief voor een bankoverschrijving. Uw klanten kunnen u er online mee betalen via Bancontact. Want zoals u misschien ook al hebt ervaren, betalen sommige klanten soms te laat. Bijvoorbeeld omdat ze uw rekeningnummer niet meer terugvinden in de berg van administratie. Of simpelweg omdat ze geen zin hebben om alle gegevens over te typen.

Activeer POM samen met ING Invoice Solutions

Om te genieten van de POM-voordelen hoeft u enkel de optie te activeren in ING Invoice Solutions. Wanneer u nadien facturen per mail verzendt, dan krijgen uw klanten een POM-betaalknop te zien. Als zij op deze knop klikken, dan worden uw klanten doorgestuurd naar de online betaalomgeving van POM waar zij uw facturen kunnen betalen met Bancontact.


De knop zelf blijft actief tot 10 dagen na de vervaldatum. Uw klanten kunnen zelfs na de vervaldatum nog uw factuur in orde brengen. En dat allemaal via desktop én mobiel! Handig, toch?

Waarom POM voor uw bedrijf?

En er is meer. De voordelen van POM maken van facturatie een makkelijke klus die in 1-2-3 is geklaard:


  • U ontvangt sneller uw betalingen
  • Uw klant kan uw facturen sneller betalen en hoeft geen gegevens meer over te typen
  • U bespaart tijd én geld!