Innovatief idee op de markt brengen? Uw ING-bankier baant de weg.

Hebt u een idee voor een innovatief product? En wilt u het als start-up, scale-up, spin-off of groot bedrijf op de markt brengen?

Dan moet u zeker eens met uw ING Innovation Banker praten. Want in het hele land zijn er 35 bankiers die van innovatie hun expertise gemaakt hebben. Ze gebruiken hun netwerk, ervaring en kennis om van uw idee een succes te maken. Dit is hoe:

  • Innovatie en start-ups zijn het vakgebied van uw bankier. U krijgt gratis advies over uw business model, de marktsituatie, incubatoren, kapitaalsverhogingen en andere uitdagingen waarmee u als innoverende ondernemer te maken krijgt.

  • Hij of zij zorgt voor een mix van financiering die het beste uit uw business plan haalt. Denk aan kredieten op maat, crowdfunding, smart lending, leasing en nog veel meer

  • Het netwerk van uw bankier is ook dat van u. U komt in contact met bedrijven waarvoor uw idee interessant is, organisaties die innovatie ondersteunen of incubatoren die u helpen met bv. het ophalen van kapitaal.

Er is altijd een Innovation Banker bij u in de buurt. Dus als het nodig is, komt hij of zij bij u langs om uw plannen te bespreken. Maak gratis een afspraak.

Producten en diensten voor uw vernieuwende projecten

Artikels over de laatste trends in innovatie

Innoverende ondenemers over hun samenwerking met ING