Future Proof Buildings

Het bestaande bouw- en woonmodel staat onder druk. Hoe kan u de groeiende woonbehoefte invullen met een oplossing die zowel financieel als ecologisch duurzaam is? Uw ING-bankier denkt met u mee en zorgt voor de gepaste financiering van uw project.

In de kijker

Een ecosysteem, breder dan een sector

Wij zijn geĆÆnteresseerd in de dynamiek en de mechanismen die alle onderling afhankelijke actoren binnen het ecosysteem Real Estate met elkaar verbinden.

Deze aanpak maakt het mogelijk om snel opportuniteiten en uitdagingen binnen een vastgoedproject te identificeren.

Dankzij het uitgebreide internationale netwerk van ING profiteert u van de voordelen van een dergelijke grensoverschrijdende aanpak.

Een toegewijde gesprekspartner die u dagelijks bijstaat

Uw Relationship Manager heeft een essentiƫle missie: u ondersteunen in uw projecten met gepersonaliseerd advies, aangepast aan uw specifieke situatie.

Onze studies en evenementen

Onze studies, gerealiseerd in samenwerking met gespecialiseerde spelers in uw vakgebied, behandelen thema's die u aanbelangen en zijn bedoeld om u echte toegevoegde waarde te bieden die verder gaat dan louter bancaire diensten.

Onze evenementen passen in diezelfde dynamiek: interacties binnen het ecosysteem stimuleren door uitwisselingen, debatten en ontmoetingen tussen alle belanghebbenden te bevorderen.

Heeft u vragen over uw activiteiten binnen uw ecosysteem?