Starters

31 maart 2016

Eerstejaars advocaat-stagiair?

Maak kennis met dé financiële partner voor advocaten

Begin goed voorbereid aan uw stage

1 jaar gratis bankieren

In het dagelijkse leven zijn een zakelijke zichtrekening en debetkaart en een kredietkaart voor professioneel gebruik uw beste partners.


Daarom bieden wij ze u 1 jaar gratis aan.

Beschikbaar waar en wanneer u wilt

Een bank zonder uurregeling wordt realiteit met ING Privalis Services.


Dankzij Business'Bank kunt u al uw rekeningen 24 uur per dag en 7 dagen per week online beheren. Bovendien heeft Business’Bank een module speciaal voor juridische beroepen.


Ook als u op verplaatsing bent, hebt u toegang tot uw bank en kunt u al uw verrichtingen doen dankzij ING Smart Banking, onze gratis app voor smartphone.


Bovendien vindt u in veel justitiepaleizen een ING-kantoor.

Een extra duwtje in de rug

Wij geloven in u en dat willen we bewijzen met een voorkeurtarief op zowel het Vestigingskrediet advocaat-stagiair als op de ING Business Loan.


We bieden u eveneens voorkeurtarieven op verzekeringen.

Twee levens, één bank

Als Privalis-cliënt kunt u ook voor ING kiezen als partner voor uw privébankzaken. Met het programma "Twee levens, één bank" maakt u het zichzelf gemakkelijker en geniet u tal van voordelen op bankproducten voor privégebruik.

50 jaar ervaring

ING Privalis Services, dat is 50 jaar ervaring in het ondersteunen van juridische beroepen. De tools die wij u aanbieden zijn speciaal ontworpen om uw dagelijkse bankzaken eenvoudiger te beheren.

Specifieke rekeningen voor uw beroep

ING Privalis Services, dat is een compleet gamma aan rekeningen die specifiek gericht zijn op de behoeften van advocaten.


Onze bestsellers zijn de rubriekrekeningen en de derdenrekeningen, rekeningen waarmee u uw kasmiddelen en gelden van derden doeltreffend kunt beheren.

Privalis in beeld

privalis in beeld

Open gratis uw zakelijke zichtrekening en geniet van de voordelen*Aanbod zonder verplichting tot aankoop van een product of dienst van ING.