Starters

9 december 2018

Geniet volop van uw pensioen!

U geniet graag in de beste omstandigheden van uw pensioen. Terecht! Voor uw gemak vindt u hieronder een overzicht met tips die niets aan het toeval overlaten.

Tips
  • Vergeet niet om uw inschrijvingsnummer van de Kruispuntbank van ondernemingen te laten schrappen zodra u met uw beroepsactiviteit stopt.
  • Controleer uw verzekeringspolissen die met uw beroepsactiviteit te maken hebben. Sommige worden beter aangepast, andere zegt u beter op.
  •  Waarschuw het RIZIV en de Orde der artsen wanneer u definitief met uw beroepsactiviteit stopt.
  • Wilt u uw medische activiteit beperkt aanhouden? Behoud dan uw identificatienummer bij het RIZIV en blijf aangesloten bij de Orde der artsen.
Kapitaal krijgen, een kwestie van voorbereiding

U krijgt de kapitalen uitgekeerd die u via de verschillende afgesloten spaarformules tijdens uw hele beroepsactiviteit hebt opgebouwd. Het is natuurlijk verleidelijk om een wereldreis te gaan maken maar als arts weet u dat de levensverwachting in Belgiƫ stijgt. En een appeltje voor de dorst is zoveel aangenamer. Kapitaal krijgen, een kwestie van voorbereiding. Uw personal banking bankier staat voor u klaar. Personal Banking Private Banking