Starters

ING Privalis voor gerechtsdeurwaarders

Bent u gerechtsdeurwaarder? Dan hebt u op het vlak van bankzaken zeer specifieke noden. ING is de bank die de uitdagingen in uw sector door en door kent. Al meer dan 50 jaar rekenen onze cliƫnten op de knowhow van de medewerkers van ING Privalis.

Rekeningen voor gerechtsdeurwaarders

Derdenrekening voor gerechtsdeurwaarders

Iedereen die geld van derden beheert moet een duidelijk onderscheid maken tussen dat geld en zijn eigen vermogen. Dat is algemeen geweten en ook zo vastgelegd bij wet. Om aan deze doelstelling te beantwoorden stelt de dienst Privalis van ING u de derdenrekening voor deurwaarders voor.

Kantoorrekening voor gerechtsdeurwaarders

Voor het perfecte beheer van de professionele tegoeden die via uw kantoor binnenkomen en buitengaan, is er de kantoorrekening voor deurwaarders. U kunt ze openen op uw naam (als natuurlijke persoon) of op naam van uw vennootschap, afhankelijk van de structuur die u hebt gekozen.

Zakenrekening

Een zakenrekening wordt geopend op verzoek van een gerechtsdeurwaarder tijdens een lopende zaak, om er de gelden op te storten die betrekking hebben op de zaak in kwestie. Deze rekening heeft altijd een beperkte looptijd. U kan deze rekening eenvoudig online openen in Business'Bank als rechtspersoon of als natuurlijke persoon.

Uw liquide middelen en geldreserves beheren

U wilt uw geldreserves optimaal laten renderen? ING biedt een uitgebreid gamma flexibele spaarformules.

Betaalmiddelen

Met Privalis breidt ING haar gamma betaalmiddelen uit met oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van juridische beroepen.

Griffiebon

Met de Griffiebon betaalt u griffierechten in een handomdraai. Griffiebons zijn gedekt door een onherroepelijke waarborg van de bank. U kan deze bestellen via de Privalis Desk.

Debet- en kredietkaarten

Onze debetkaarten maken uw leven aanzienlijk gemakkelijker. U kan ook genieten van de ING MasterCard Business, de kredietkaart voor professioneel gebruik.

Contact

Neem contact op voor meer informatie.