Starters

31 maart 2016

ING Privalis Services

ING voor gerechtsdeurwaarders

Met een uitgebreid netwerk van kantoren is ING met haar Privalis-diensten altijd aanwezig in uw onmiddellijke werkomgeving.


Onze medewerkers zijn vertrouwd met de geheimen van uw beroep als gerechtsdeurwaarder en bieden oplossingen afgestemd op uw behoeften en op de situaties waarmee u in het vak te maken krijgt.

Bent u gerechtsdeurwaarder en Privalis-cliënt?

Ontdek dan Privilegio, een serie exclusieve voordelen waar uzelf en uw medewerkers gebruik van kunnen maken. Bel naar onze Privalis Desk op +32 2 464 63 01 voor uw login en paswoord om toegang te krijgen tot Privilegio.

Als gerechtsdeurwaarder krijgt u te maken met de meest uiteenlopende situaties en moet u verbintenissen aangaan die perfecte financiële beheersinstrumenten vereisen. De dienst Privalis van ING heeft een totaalaanbod rekeningen die aan deze vereisten beantwoorden. Ook voor een efficiënt beheer van de liquide middelen en geldreserves van uw kantoor vindt u bij ING oplossingen op maat.

Rekeningen voor gerechtsdeurwaarders
Derdenrekening voor gerechtsdeurwaarders

Iedereen die geld van derden beheert moet een duidelijk onderscheid maken tussen dat geld en zijn eigen vermogen. Dat is algemeen geweten en ook zo vastgelegd bij wet. Om aan deze doelstelling te beantwoorden stelt de dienst Privalis van ING u de derdenrekening voor deurwaarders voor.

Kantoorrekening voor gerechtsdeurwaarders

Voor het perfecte beheer van de professionele tegoeden die via uw kantoor binnenkomen en buitengaan, is er de kantoorrekening voor deurwaarders. U kunt ze openen op uw naam (als natuurlijke persoon) of op naam van uw vennootschap, afhankelijk van de structuur die u hebt gekozen.

Zakenrekening

Een zakenrekening wordt geopend op verzoek van een gerechtsdeurwaarder tijdens een lopende zaak, om er de gelden op te storten die betrekking hebben op de zaak in kwestie. Deze rekening heeft altijd een beperkte looptijd.

Schuldbemiddelingsrekening

Een schuldbemiddelingsrekening wordt geopend door de bemiddelaar in het kader van een schuldbemiddeling. Op deze rekening komen de inkomsten van de cliënt onder bemiddeling voor de verdeling ervan onder de verschillende schuldeisers.

Rekening onder beheer

Een rekening onder beheer wordt geopend op naam van een persoon die door het gerecht onder voorlopig bewind is geplaatst. Het is de gevolmachtigde voorlopige bewindvoerder die vraagt om deze rekening te openen.

Uw liquide middelen en geldreserves beheren

U wilt uw geldreserves optimaal laten renderen? ING biedt een uitgebreid gamma flexibele spaarformules met een hoog rendement op korte of lange termijn.

Met Privalis breidt ING haar gamma betaalmiddelen uit met oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van juridische beroepen. Met de Griffiebon betaalt u griffierechten in een handomdraai en onze bankkaarten maken niet alleen uw leven aanzienlijk gemakkelijker, maar ook dat van uw cliënten die zware schulden hebben.

Griffiebon

De Griffiebon is een betaalmiddel waarmee u als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder veilig en snel griffierechten betaalt.
Op een Griffiebon moeten de volgende gegevens staan:

  • naam van de begunstigde griffie
  • de vermelding "De Financiële Dienst van de balie zal heden betalen aan de Griffie van..."
  • bedrag van de griffierechten in cijfers (de opdrachtgever kan de griffie de mogelijkheid laten dit zelf in te vullen)
  • datum van uitgifte
  • handtekening van de titularis van de rekening die gedebiteerd moet worden
  • rekeningnummer dat gedebiteerd wordt
  • referentie van de zaak
  • nummer van de Griffiebon

Griffiebons zijn gedekt door een onherroepelijke waarborg van de bank.

Bankkaarten

Naast de kredietkaart voor professioneel gebruik ING MasterCard Business biedt ING ook een bankkaart specifiek gericht op het beroep van gerechtsdeurwaarder:

Limicard

Voor schuldbemiddelaars is er de LimiCard. Zo kunnen ze de mensen die onder hun toezicht staan een modern en veilig betalingsmiddel geven voor hun dagelijkse uitgaven.

De LimiCard kan enkel in België gebruikt worden om geld op te nemen aan Bancontact/Mister Cash- en Self'Bank-automaten en voor betalingen in handelszaken met Proton.

Op de LimiCard zit een gepersonaliseerde uitgavenlimiet die de bewindvoerder of schuldbemiddelaar zelf bepaalt (minimaal 5 euro) en op elk ogenblik kan wijzigen. Ook de functies Bancontact/Mister Cash, Proton of beide kunnen op elk moment geactiveerd of gedeactiveerd worden.

Zoek een Self'Bank in uw buurt.

Contact