Starters

2 maart 2016

ING Privalis Services

Business'Bank

ING voor notarissen

Met een uitgebreid netwerk van kantoren is ING met haar Privalis-diensten altijd aanwezig in uw onmiddellijke werkomgeving.

Onze medewerkers zijn vertrouwd met de geheimen van uw beroep als notaris en bieden oplossingen afgestemd op uw behoeften en op de situaties waarmee u in het vak te maken krijgt.

Maak dan kennis met de uitzonderlijke voorwaarden en vraag het ING Privalis Financial Plan aan voor deskundige begeleiding bij de uitwerking van uw zakenplan.

Dankzij Privilegio krijgt u via uw ING-rekening exclusieve voordelen. Ontdek ze nu!.

Rekeningen voor notarissen
Kantoorrekening notaris

De kantoorrekening staat u toe om uw professionele tegoeden efficiënt te beheren. De rekening kan geopend worden op uw naam als natuurlijke persoon of op naam van uw vennootschap, afhankelijk van de structuur die u hebt gekozen.

Rubriekrekening notaris

Op deze rekening worden de gelden gestort die aan derden toebehoren. Om wettelijk beschermd te zijn, moeten de gelden van derden die hoger zijn dan 2.500, op deze rubriekrekening worden gestort, in de loop van de maand na de ontvangst ervan.

Derdenrekening notaris

Op deze professionele rekening worden de gelden van cliënten of derden gestort.

Met deze 3 rekeningen profiteert u van een aantrekkelijk rendement zonder renteloze schijf. Alle debet- en creditverrichtingen gebeuren tegen dagwaarde. U betaalt geen beheerskosten en de manuele verrichtingen die het basisforfait van uw rekening overschrijden zijn gratis. De chequeboekjes worden u eveneens gratis aangeboden.

Uw liquide middelen en geldreserves beheren

U wilt uw geldreserves optimaal laten renderen? ING biedt een uitgebreid gamma flexibele spaarformules met een hoog rendement op korte of lange termijn.

Met Privalis breidt ING haar gamma betaalmiddelen uit met oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van juridische beroepen. Met de Griffiebon betaalt u griffierechten in een handomdraai en onze bankkaarten maken het leven van uzelf en dat van uw cliënten onder (voorlopig) bewind aanzienlijk gemakkelijker.

Griffiebon

De Griffiebon is een betaalmiddel waarmee u als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder veilig en snel griffierechten betaalt.

Op een Griffiebon moeten volgende gegevens staan:

  • naam van de begunstigde griffie
  • de vermelding "De Financiële Dienst van de balie zal heden betalen aan de Griffie van..."
  • bedrag van de griffierechten in cijfers (de opdrachtgever kan de griffie de mogelijkheid laten dit zelf in te vullen)
  • datum van uitgifte
  • handtekening van de titularis van de rekening die gedebiteerd moet worden
  • rekeningnummer dat gedebiteerd wordt
  • referentie van de zaak
  • nummer van de Griffiebon

Griffiebons zijn gedekt door een onherroepelijke waarborg van de bank.

Bankkaarten

Profiteer ook van de ING MasterCard Business waarmee u uw uitgaven makkelijk kunt betalen, zelfs via internet. De uitgavenlimiet is aan de geldende boekhoudregels aangepast.


LimiCard

Voor voorlopige bewindvoerders en schuldbemiddelaars is er de LimiCard. Zo kunnen ze de mensen die onder hun toezicht staan een modern en veilig betalingsmiddel geven voor hun dagelijkse uitgaven.

De LimiCard kan enkel in België gebruikt worden om geld op te nemen aan Bancontact/Mister Cash- en Self’Bank-automaten en voor betalingen in handelszaken met Proton.

Op de LimiCard zit een gepersonaliseerde uitgavenlimiet die de bewindvoerder of schuldbemiddelaar zelf bepaalt (minimaal 20 euro) en op elk ogenblik kan wijzigen. Ook de functies Bancontact/Mister Cash, Proton of beide kunnen op elk moment geactiveerd of gedeactiveerd worden.

Zoek een Self’Bank in uw buurt.

Contact