Starters

Ons starterspakket

Uw eigen zaak beginnen betekent allerlei nieuwe uitdagingen aangaan. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Als starter krijgt u van ING een duwtje in de rug in de vorm van een gratis starterspakket, boordevol exclusieve voordelen.

In ons basispakket zitten 2 Groene ING-Rekeningen: een voor privégebruik en een voor professioneel gebruik. U kunt ook gratis online bankieren met Business’Bank en krijgt een ING MasterCard Business. Die laatste is 1 jaar gratis. De rekeningen zijn gratis gedurende het lopende en het volgende kalenderjaar. Business'Bank is bij het pakket inbegrepen.

Start u een onderneming? Dan is de ING Ondernemingsrekening Plus echt iets voor u. U krijgt deze rekening gratis in het huidige en het volgende kalenderjaar.

We zorgen ervoor dat u zich als starter op uw zaak kunt focussen. Met onze online facturatietool ING Invoice Solutions wint u heel wat tijd. U krijgt ook nog eens een jaar lang 50% korting op uw abonnement.

Hebt u extra liquiditeit nodig om uw zaak op te starten? Dan is de ING Business Line precies wat u zoekt. Bij dit kaskrediet krijgt u als starter gedurende 2 jaar bijzondere voorwaarden. Zo financiert u gemakkelijk uw vestiging: opstartkosten, bedrijfskapitaal …

Hebt u financiering op korte of middellange termijn nodig? Dan biedt de ING Business Loan een oplossing. Op korte termijn gebruikt u deze lening om materiaal of bedrijfsvoertuigen aan te kopen of projecten te verwezenlijken, zoals de overname van een handelszaak. Of om beroepsuitgaven te bekostigen. Op lange termijn komt de lening van pas bij de aankoop van onroerend goed. U leent een bepaald bedrag tegen een vaste rentevoet. Dat betaalt u terug in periodieke stortingen. Als starter betaalt u de eerste 2 jaar geen dossierkosten.

Een nieuw statuut betekent nieuwe risico’s. Daarom moet u zich degelijk beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. ING biedt verzekeringen met interessante kortingen en voorwaarden voor starters.

Hebt u gekozen voor het statuut van zelfstandige? Verzeker dan nu al uw pensioen. Met het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) kiest u zelf hoeveel u spaart en hoe vaak u bijdragen stort. Bovendien kunt u ook een belastingvermindering krijgen! En als starter krijgt u de eerste 2 jaar ook nog eens een terugbetaling van 50 euro op uw verzekeringspremies, dus 100 euro in het totaal!