Een nieuwe website en online diensten voor businesscliënten

ING België lanceert een nieuwe website voor businesscliënten. Zowel de look, de navigatie als de inhoud zijn volledig onder handen genomen. Resultaat?

Een gebruiksvriendelijke omgeving waarin alle ondernemers, van zelfstandige tot multinational, gemakkelijk de gewenste informatie terugvinden.

Wat is er veranderd?

Gebruiksvriendelijk

Op de nieuwe homepage zorgen een heldere navigatie en een verstaanbare indeling per bedrijfscategorie ervoor dat u snel wegwijs bent. En dankzij de directe links naar onze online diensten is de regeling van een aantal bankzaken nog maar één klik verwijderd.

Transparant en ter zake

Op zoek naar een gepaste lening of geschikte beleggingsvorm? Onze producten en diensten worden kort en bondig voorgesteld. Zo vindt u snel wat u zoekt. Hebt u bijkomende informatie nodig? Neem dan contact op met uw vertrouwde ING-gesprekspartner.

Specifieke aanpak

Een starter op weg helpen vraagt een andere benadering dan de begeleiding van een bedrijfsovername. In enkele praktische dossiers leest u meer over onze expertise en specifieke aanpak voor uw activiteit, sector of type bedrijf.

Nieuwe tools

Een nieuwe website betekent ook een breder online aanbod. Via de nieuwe dienst Bankgaranties kunt u als ING-cliënt een bankgarantie online aanvragen. En via ING BusinessCredit kunnen naast zelfstandigen en lokale bedrijven nu ook de middelgrote ondernemingen een lening online aanvragen.

Benieuwd?

Surf snel naar de homepage en ontdek hoe we u het leven weer een beetje gemakkelijker maken.