Juridische beroepen

ING Privalis Services

Als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder hebt u specifieke behoeften. ING beantwoordt aan deze behoeften met de dienst Privalis, en biedt u een uitgebreid gamma aan diensten en producten op maat van juridische beroepen.

Zo helpen we u om uw professionele bankzaken eenvoudig en efficiënt uit te voeren, en bieden we oplossingen om de structuur en het beheer van uw kantoor te optimaliseren. Bovendien krijgt u een ING-gesprekspartner toegewezen die vertrouwd is met de financiële aspecten van uw beroep.

Als Privalis-cliënt kunt u ook voor ING kiezen als partner voor uw privébankzaken. Via het programma "Twee levens, één bank" maakt u het uzelf aanzienlijk makkelijker tegen zeer interessante voorwaarden.

Advocaten

Met de dienst Privalis behartigt ING al bijna 50 jaar de belangen van advocaten. Dankzij onze ervaring en de samenwerking met de balies, bieden we een waaier aan diensten en producten op maat van uw beroep als advocaat.

Meer info >
Notarissen

Voor notarissen biedt ING via Privalis niet alleen bank- en verzekeringsdiensten die zijn afgestemd op uw beroep, maar ook oplossingen om het beheer van uw kantoor te optimaliseren. Zo beantwoorden we op een praktische en efficiënte manier aan de specifieke vereisten van het notariaat.

Meer info >
Gerechtsdeurwaarders

Als gerechtsdeurwaarder krijgt u te maken met de meest uiteenlopende situaties en moet u verbintenissen aangaan die correcte financiële beheersinstrumenten vereisen. Met de Privalis-dienst biedt ING een volledig gamma rekeningen die speciaal ontwikkeld zijn om aan deze behoeften te beantwoorden.

Meer info >

Bij ING kunt u rekenen op een financiële expertise voor zowel uw professionele als uw privébankzaken. Maak het uzelf gemakkelijk en werk met één bankier die al uw behoeften kent. Dankzij het programma "Twee levens, één bank" geniet u als Privalis-cliënt bovendien tal van voordelen op een reeks bankproducten voor privégebruik.


 

 

ING voor uw privébankzaken

ING heeft in haar diensten- en productengamma alles wat u nodig hebt voor uw dagelijkse verrichtingen: zicht- en spaarrekeningen, kredietkaarten, betaalmiddelen… Ook voor een lening, verzekering of belegging, bent u bij ING aan het juiste adres. Bent u internetgericht? En regelt u uw bankzaken graag thuis of onderweg op een moment dat u het best past? Maak dan gebruik van ons e-bankingplatform Home'Bank of van onze Mobile Banking-app MyING.be.

Ga naar de ING-website voor particulieren voor een volledig overzicht van het aanbod.

Voor de bescherming en een optimaal beheer van uw vermogen, de aangroei en de overdracht ervan, biedt ING persoonlijke begeleiding. Ga naar onze Personal en Private Banking-website en kom te weten wat deze diensten voor u kunnen betekenen.

Uw voordelen met Privalis

Als u als Privalis-cliënt ook uw privébankzaken toevertrouwt aan ING, krijgt u:

  • Een gratis pakketzichtrekening met alle opties voor u en uw partner.
  • Een gratis kredietkaart voor u en een voor uw partner.
  • Een korting op de dossierkosten bij het openen van een hypothecair krediet.
  • En ook: een gratis online zichtrekening ING Lion Account, gratis hulp van onze bankoverstapdienst en deskundig advies van een persoonlijke ING-gesprekspartner bij u in de buurt.

Hoe maakt u zo snel mogelijk gebruik van dit aanbod? Druk de waardebonnen af en maak een afspraak met uw agentschap.

Contact

Neem contact op met uw Business Developer Privalis Services voor meer informatie.