Transport en logistiek

Doorgedreven sectorspecialisatie

De transport- en logistieksector is niet de gemakkelijkste, want investeringen vragen er relatief grotere inspanningen dan in andere sectoren. Daarom moet u goed weten waar u staat en waar u naartoe wilt, voor u beslissingen neemt. En dat kan alleen na een grondige analyse van uw organisatie en uw kostenstructuur.

Sectorspecialist in transport en logistiek

Praat daarom met een ING-specialist die professionele ervaring heeft op uw terrein. Al zijn klanten zijn actief in uw sector, en hij is thuis in de bankwereld. Zo vormt hij een meerwaarde bij de uitbouw van uw bedrijf. Want hij kent de complexiteit en uitdagingen van de sector, én uw problemen en noden. Bovendien ziet hij ook de opportuniteiten die op uw weg liggen.


 

 

Studies

Via haar eigen economisch bureau en via samenwerking met vooraanstaande experten uit de sector laat ING voortdurend studies maken over transport en logistiek. Zo blijven onze gespecialiseerde Relationship Managers op de hoogte van de recentste ontwikkelingen. Net als u, want de studies zijn ook beschikbaar voor u.

Neem contact op met uw ING-gesprekspartner om de meest actuele studies op te vragen.

Sponsoring

Specialist zijn in de sector van het transport en de logistiek? Dat betekent voor ING ook: nauwe banden onderhouden met relevante instituten en organisaties. En hen actief ondersteunen.

Daarom sponsoren we deze kenniscentra:

Portilog

Havengebonden en Logistieke opleidingen uit de praktijk

ITMMA

Institute of Transport and Maritime Management Antwerp

VIL

Vlaams Instituut voor de Logistiek

Contact

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van ING voor uw bedrijf in de transport- en logistieksector? Neem dan contact op met uw ING-gesprekspartner.