Hoe helpen we u?
Wie beheert uw vermogen?
De voordelen van een grootbank
Tab 1 content

Hebt u een vermogen van 1 miljoen euro of meer? Dan helpt een Private Banker u met het behoud, de groei en de overdracht ervan.

Wat maakt ons zo sterk?

  • U krijgt advies van een financieel expert met jarenlange ervaring in vermogensbeheer. Uw Private Banker wordt bovendien voortdurend bijgeschoold. Verandert er iets in de belastingwetgeving? U weet direct wat dat voor uw geld betekent.
  • Uw Private Banker is een discreet en integer vertrouwenspersoon die dicht bij u en uw familie staat. Hij of zij dringt niets op, maar luistert om uw situatie te leren kennen. Het advies is dus volledig op maat van uw vermogen, persoonlijkheid en toekomstplannen.
  • Achter de Private Banker staat een team van vermogensbeheerders en experts, met wie hij of zij voortdurend samenwerkt. Als grootbank hebben we namelijk heel wat kennis in huis. Ook u plukt daar de vruchten van.
  • Rapporten geven u een helder overzicht van de staat van uw vermogen. En dankzij de ING Smart Banking-app controleert u zelf op elk moment uw portefeuille.
  • Ook voor uw familiebedrijf is uw Private Banker een toegewijde partner. Want in een familiebedrijf zijn de zaak en het privévermogen nauw met elkaar verbonden. De Private Banker werkt hiervoor nauw samen met collega’s van het departement ‘Ondernemen’.
  • ING Private Banking werkt in een open architectuur. Dat betekent dat we voor u de beste producten en fondsen kiezen, ook als het niet de onze zijn.
Tab 2 content

Uw Private Banker is uw belangrijkste contactpersoon, maar u kunt ook rekenen op de expertise van 220 Private Banking-medewerkers, verspreid over het hele land. Dat Private Banking-team bestaat onder andere uit:

  • 80 Private Bankers, waarvan één iemand uw persoonlijke bankier en dus contactpersoon is.
  • 41 portefeuillebeheerders die samen met de Private Banker het beste uit uw vermogen halen.
  • 12 experts die de beleggingsstrategie van ING – en dus ook die van uw vermogen - bepalen. Deze verantwoordelijkheid ligt nooit bij 1 persoon. Een team van specialisten weegt elke beslissing zorgvuldig af.
  • 17 juridische en fiscaal adviseurs in vermogensstructurering en successieplanning.

Daarnaast hebben we als grootbank ook op andere departementen veel kennis in huis. En daar plukt u de vruchten van. Want dankzij de hulp van collega’s vindt uw Private Banker zelfs voor de ingewikkeldste vragen een antwoord.

Trouwens, ook u kunt overal en altijd uw vermogen opvolgen dankzij de Private Banking-functie in de ING Smart Banking-app.

Tab 3 content

De voordelen van Private Banking bij een grootbank

Naast een specifieke aanpak die berust op expertise en advies, biedt ING Private Banking ook alle producten en diensten van een grote universele bank en een uitgestrekt kantorennetwerk dat particulieren en ondernemingen van allerlei omvang specifieke diensten voorstelt. Deze complementariteit is een grote troef: één organisatie voor al uw projecten.

Courante bankverrichtingen, spaarformules, beleggingen, kredieten, verzekeringen... Ons aanbod financiële diensten is erg ruim. Wat u ook nodig hebt of waar u ook financieel advies over wenst, u kunt als ING Private Banking-cliënt altijd bij een ING-deskundige terecht. Omdat we uw profiel en specifieke behoeften kennen, beschikt u snel over de juiste informatie en gepast advies zonder dat u telkens uw hele financiële situatie hoeft uit te leggen.


Hebt u een vermogen van meer dan 1 miljoen euro? En wilt u meer informatie over de voordelen gekoppeld aan de combinatie private bank en universele bank? Bezorg uw gegevens en een ING Private Banker uit uw regio contacteert u voor een afspraak

Neem contact op met een ING Private Banker