Sparen en beleggen. Met deze hulptools pakt u het slim aan.

U wilt alleen het beste voor uw geld. Maar soms is het niet makkelijk te kiezen uit het enorme aanbod. Onze tests geven u een idee van uw mogelijkheden. Onze vergelijkende tabellen en rekenhulpen helpen u om de juiste keuze te maken voor uw geld.

Rekenhulp voor beleggingsplannen

U bent een trouwe spaarder maar overweegt beleggen omdat uw spaargeld dan meer kan opbrengen? Ontdek de mogelijke opbrengst als u zou kiezen voor de slimme mix van sparen én beleggen.

Test uw beleggersinstinct

U wilt gaan beleggen? Doe eerst onze test en ontdek uw beleggersinstinct: bent u een geduldige bizon, een zelfzekere vos, een voorzichtige beer of een verstandige uil?

Test uw financiële gezondheid

Benieuwd naar wat voor type persoon u bent als het om geld gaat? Om te weten hoe u het financieel doet, en of u uw geld wel of niet als een pro beheert, hebt u maar 5 minuutjes nodig!

Rekenhulp pensioensparen

Als u met pensioen gaat, wilt u graag dezelfde levensstandaard als nu hebben. Met onze rekenhulp voor pensioensparen ontdekt u wat u daarvoor nu al best opzij zet.

Test uw pensioenkennis

Wat weet u over uw pensioen? Weet u hoeveel u zult krijgen? En wat uw belastingvoordeel is? Test uw kennis en ontdek wat u eventueel kunt bijsturen voor een comfortabele oude dag.

Spaar- en beleggingswijzer

Met dit handige hulpmiddel geeft u met een 10-tal antwoorden aan wat u wilt doen met uw geld. U krijgt dan een persoonlijk overzicht met rekeningen en beleggingen die interessant zijn voor uw huidige en toekomstige spaar- en beleggingsdoelen.

Vergelijkende tabel voor spaarrekeningen

U ziet de kenmerken van 3 gereglementeerde spaarrekeningen naast elkaar. Zo vergelijkt u de kosten, het maximumaantal rekeninghouders, en veel meer. Klik op “Bekijk andere rekening” om een andere spaarrekening aan de vergelijking toe te voegen.