Woning

Eco Renovatielening

Renoveer je woning en maak haar energiezuiniger

Wist je trouwens dat je voor energiebesparende werken voordeliger kunt lenen dan voor een standaard renovatielening? Met de ecologische renovatielening kan je rekenen op een interessant eco-tarief van 1,89%. Beroep doen op deze lening kan onder meer voor zonnepanelen, een warmtepomp of extra isolatie.

 • Eco-voordeel

  Bespaar energie én geld als je energiebesparende werken uitvoert. Je leent in dat geval aan 1,89% ipv. 3,15% bij een klassieke renovatielening

 • Eenvoudig online

  Bereken je renovatielening gemakkelijk online en doe je aanvraag in enkele klikken

 • Geen extra kosten

  Je hebt geen hypotheek nodig, dus zijn er ook geen extra notaris- of dossierkosten

 1. Vraag meteen online aan

  Het is eenvoudig en snel

 2. Start met uw verbouwingswerken

  en dien je facturen in

"Altijd tevreden over ING, die goede oplossingen biedt en veel aandacht heeft voor haar klanten." 

Representatief voorbeeld van een ING Eco Renovatielening (lening op afbetaling voor privédoeleinden) voor een bedrag van 15.000 euro (gemiddeld door ING toegekend bedrag) en een duur van 48 maanden zal een vast JKP (jaarlijkse kostenpercentage) van 1,89% (vaste jaarlijkse debetrentevoet) van toepassing zijn, wat overeenstemt met een maandelijks bedrag van 324,60 euro (hetzij in totaal 15.580,80 euro na 48 maanden). Tarief geldig op 24/03/2021, wijzigbaar mits kennisgeving vóór de afsluiting van de overeenkomst.


Representatief voorbeeld van een ING Renovatielening (lening op afbetaling voor privédoeleinden) voor een bedrag van 10.000 euro (gemiddeld door ING toegekend bedrag) en een duur van 48 maanden zal een vast JKP (jaarlijkse kostenpercentage) van 3,15% (vaste jaarlijkse debetrentevoet) van toepassing zijn, wat overeenstemt met een maandelijks bedrag van 221,80 euro (hetzij in totaal 10.646,40 euro na 48 maanden). Tarief geldig op 24/03/2021, wijzigbaar mits kennisgeving vóór de afsluiting van de overeenkomst.