Snelle aanvraag

in de app!

Andere leningen

Persoonlijke lening

Een oplossing nodig voor uitzonderlijke uitgaven? | Let op, geld lenen kost ook geld.

Heb je een lening nodig voor je droomvakantie of trouwfeest? Of heb je onverwachte kosten en kom je liever niet aan je spaargeld? Welke plannen je ook hebt, met een persoonlijke lening hou je je budget in evenwicht en betaal je terug in je eigen tempo.

 • Gemakkelijk

  Vraag je persoonlijke lening online aan, veilig, eenvoudig en snel. Je weet onmiddellijk of we je kredietaanvraag goedkeuren.

 • Vanaf €58,18/maand

  Ontdek vrijblijvend wat je project maandelijks zou kosten. Een lening van 1.300 euro op 24 maanden is er bijvoorbeeld al vanaf 58,18 euro per maand.* 

 • Maatwerk

  Kies het bedrag en de looptijd die het best bij je passen. Je bent zeker dat je van bij het begin de juiste rentevoet krijgt, op maat van je persoonlijke situatie.

Al ING-klant?

 1. Bereken je lening door je aan te melden en ontdek in enkele minuten hoeveel je elke maand betaalt. Zonder verplichting.
 2. Ontvang je offerte. Je krijgt onmiddellijk* een vrijblijvende offerte (mits voorafgaand akkoord van ING) met je persoonlijke rentevoet. Dit tarief is 20 dagen geldig.
 3. Teken je offerte. We storten het geld van je lening op je zichtrekening zodra we de ondertekende aanvraag en bewijsstukken ontvangen en goedgekeurd hebben.

* Binnen de openingsuren van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (ma – za: 4 u tot 23.30 u – zo: 12 u tot 23.30 u).

Nog geen klant?

Maak een afspraak in een ING-kantoor voor meer informatie over de ING Comfortlening.

 1. Ontvang je offerte

  ... door je gegevens in te vullen.

 2. Teken je offerte

  ... en ontvang het geleende geld op je rekening.

Representatief voorbeeld voor een ING Comfortlening (lening op afbetaling voor privédoeleinden): voor een bedrag van 6.500 euro (gemiddeld door ING toegekend bedrag) en een duur van 36 maanden zal een jaarlijkse kostenpercentage (JKP) van 6,95% (vaste jaarlijkse debetrentevoet) van toepassing zijn, wat overeenstemt met een maandelijks bedrag van 199,92 euro (hetzij in totaal 7.797,12 euro na 36 maanden). Tarief geldig op 31/05/2022, wijzigbaar door ING mits kennisgeving vóór de afsluiting van de overeenkomst.


* Illustratieve simulatie als voorbeeld voor een ING Comfortlening (lening op afbetaling voor privédoeleinden): voor een bedrag van 1.300 euro en een duur van 24 maanden zal een jaarlijkse kostenpercentage (JKP) van 7,19% (vaste jaarlijkse debetrentevoet) van toepassing zijn, wat overeenstemt met een maandelijks bedrag van 58,18 euro (hetzij in totaal 1.396,32 euro na 24 maanden). Tarief geldig op 31/05/2022, wijzigbaar door ING mits kennisgeving vóór de afsluiting van de overeenkomst.

Wat?

De ING Comfortlening is een lening op afbetaling voor privédoeleinden waarmee je grotere uitgaven kunt financieren. Kijk je uit naar een trouw- of familiefeest? Heb je nieuwe meubels, huishoudelektro of een nieuwe computer nodig? Raak je je spaarpotje liever niet aan of is een extra duwtje in de rug welkom? Dan is deze persoonlijke lening misschien iets voor jou. Op deze lening op afbetaling voor privédoeleinden is de wet op het consumentenkrediet (tarieven) van toepassing.

Voor wie?

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om een persoonlijke lening aan te gaan.

Bedrag

Het minimumbedrag van je persoonlijke lening is 1.300 euro. Het maximumbedrag is variabel en afhankelijk van de looptijd en je terugbetalingscapaciteit.

Looptijd

Je persoonlijke lening heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. De maximale looptijd hangt af van het geleende bedrag en je terugbetalingscapaciteit.

Rentevoet

De rentevoet hangt af van je klantenprofiel, het geleende bedrag en de looptijd van je lening. Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) is de totale prijs van je krediet op jaarbasis. Het houdt dus rekening met de interesten en de eventuele kosten van het krediet. Je betaalt geen dossierkosten.

Raadpleeg het tarief voor consumentenkredieten (pdf).