Convenience Loan
Andere

ING Comfortlening

Vind de ideale lening voor uitzonderlijke uitgaven

Geld nodig voor een lange reis? Of het trouwfeest van uw dromen? Dat kan dankzij deze persoonlijke lening. U betaalt uw familiale uitgaven zonder uw spaargeld aan te spreken. En u betaalt in uw eigen tempo terug!

De ING Comfortlening is een persoonlijk krediet waarmee u uw grotere uitgaven financiert: een lange reis, een familiefeest, meubelen, huishoudelektro of een computer... Op die lening op afbetaling voor privédoeleinden is de wetgeving op het consumentenkrediet (pdf) van toepassing.

Uw persoonlijke lening heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. De exacte looptijd hangt af van het geleende bedrag en uw terugbetalingscapaciteit. En het bedrag? U leent minstens 2.000 euro, zonder maximumbedrag. Maar u bepaalt wel samen met uw ING-gesprekspartner hoeveel u leent.

De rentevoet ligt vast voor de hele looptijd van het krediet. Hij wordt berekend op basis van het geleende bedrag en de duur van de lening.

De ING Comfortlening is een lening op afbetaling voor privédoeleinden onderworpen aan de wetgeving op het consumentenkrediet. Aanbod voorbehouden aan meerderjarige natuurlijke personen en onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding van uw dossier door ING België en mits wederzijds akkoord. De algemene voorwaarden van de ING-kredieten zijn te vinden in alle ING-kantoren en op www.ing.be.

ING België nv – Bank/Kredietgever – Vennootschapszetel: Marnixlaan 24, B-1000 Brussel

Bereken uw lening online

zonder enige verplichting

Bereken mijn lening
Vraag uw lening online aan.

... door gewoon uw gegevens in te vullen

Teken uw contract

... en we storten het geleende bedrag op uw rekening