Onweerstaanbaar

tarief & snelle

beslissing!

Voertuig

Fietslening

Lenen voor een tweewieler | Let op, geld lenen kost ook geld.

Kies voor de ING Fietslening om een fiets te kopen zonder je budget uit evenwicht te brengen. Of het nu gaat om een stadsfiets, elektrische fiets, bakfiets, plooifiets, mountainbike of koersfiets: een fiets is altijd een goed idee.

 • Gemakkelijk

  Vraag je fietslening online aan, veilig, eenvoudig en snel. Je weet onmiddellijk of we je kredietaanvraag goedkeuren.

 • Maatwerk

  Kies het bedrag en de looptijd die het best bij je passen. Je bent zeker dat je van bij het begin de juiste rentevoet krijgt, op maat van je persoonlijke situatie.

 • Geen verrassingen

  Je behoudt de volledige controle. Elke maand betaal je hetzelfde bedrag af.

Al ING-klant?

 1. Bereken je lening door je aan te melden en ontdek in enkele minuten hoeveel je elke maand betaalt. Zonder verplichting.
 2. Ontvang je offerte. Je krijgt onmiddellijk* een vrijblijvende offerte (mits voorafgaand akkoord van ING) met je persoonlijke rentevoet. Dit tarief is 20 dagen geldig.
 3. Teken je offerte. We storten het geld van je fietslening op je zichtrekening zodra we de ondertekende aanvraag en bewijsstukken ontvangen en goedgekeurd hebben.

* Binnen de openingsuren van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (ma – za: 4 u tot 23.30 u – zo: 12 u tot 23.30 u).

Nog geen klant?

Maak een afspraak in een ING-kantoor voor meer informatie over de ING Fietslening.

 1. Ontvang je offerte

  ... door je gegevens in te vullen.

 2. Teken je offerte

  ... en ontvang het geleende geld op je rekening.

Rentevoet geldig op 15/01/2021. Wijzigbaar mits kennisgeving vóór de afsluiting van de overeenkomst.

ING Fietslening (lening op afbetaling voor privédoeleinden)

Voor een lening van 2.000 euro met een looptijd van 12 maanden met een vast jaarlijks kostenpercentage (JKP) en vaste debetrente van 1,15% betaal je 12 maandelijkse aflossingen van 167,70 euro of in totaal 2.012,40 euro.

Wat?

De ING Fietslening is een lening op afbetaling voor privédoeleinden bestemd voor de aankoop van alle tweewielers met manuele of elektrische aandrijving (of elektronische ondersteuning) zoals bijvoorbeeld een stadsfiets, mountainbike, koersfiets, bakfiets, plooifiets, tandem, elektrische fiets, speed pedelec, … Op deze lening is de wet op het consumentenkrediet (tarieven) van toepassing.

Voor wie?

Je moet minstens 18 jaar oud zijn.

Bedrag

Het minimumbedrag van je fietslening is 1.300 euro. Het maximumbedrag is variabel en afhankelijk van de looptijd en je terugbetalingscapaciteit. Je kunt maximaal 100% van de aankoopprijs lenen.

Looptijd

Je fietslening heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. De maximale looptijd hangt af van het geleende bedrag en je terugbetalingscapaciteit.

Rentevoet

De rentevoet is vast en hangt af van je klantenprofiel, het geleende bedrag en de looptijd van je lening. Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) is de totale prijs van je krediet op jaarbasis. Het houdt dus rekening met de intresten en de eventuele kosten van het krediet. Je betaalt geen dossierkosten.

Raadpleeg het tarief voor consumentenkredieten (pdf).

Gebruik je de fiets om naar het werk te gaan? Ga zeker na bij je werkgever of je hier een fietsvergoeding voor krijgt. Afhankelijk van het aantal kilometers en de frequentie kun je zo in enkele jaren je fiets terugverdienen.