Snelle aanvraag

in de app!

Voertuig

Motorlening

Lenen voor een motor? Ga voor 100% comfort | Let op, geld lenen kost ook geld.

Droom je van een motor, nieuw of tweedehands? Wat je ook kiest, met de ING Motorlening ben je zeker van de juiste keuze en hou je jouw budget in evenwicht.

 • Gemakkelijk

  Vraag je motorlening online aan, veilig, eenvoudig en snel. Je weet onmiddellijk of we je kredietaanvraag goedkeuren.

 • Maatwerk

  Kies het bedrag en de looptijd die het best bij je passen. Je bent zeker dat je van bij het begin de juiste rentevoet krijgt, op maat van je persoonlijke situatie.

 • Geen verrassingen

  Je behoudt de volledige controle. Elke maand betaal je hetzelfde bedrag af.

Al ING-klant?

 1. Bereken je lening door je aan te melden en ontdek in enkele minuten hoeveel je elke maand betaalt. Zonder verplichting.
 2. Ontvang je offerte. Je krijgt onmiddellijk* een vrijblijvende offerte (mits voorafgaand akkoord van ING) met je persoonlijke rentevoet. Dit tarief is 20 dagen geldig.
 3. Teken je offerte. We storten het geld van je motorlening op je zichtrekening zodra we de ondertekende aanvraag en bewijsstukken ontvangen en goedgekeurd hebben.

* Binnen de openingsuren van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België (ma – za: 4 u tot 23.30 u – zo: 12 u tot 23.30 u).

Nog geen klant?

Maak een afspraak in een ING-kantoor voor meer informatie over de ING Motorlening.

 1. Ontvang je offerte

  ... door je gegevens in te vullen.

 2. Teken je offerte

  ... en ontvang het geleende geld op je rekening.

Rentevoet geldig op 16/05/2022. Wijzigbaar mits kennisgeving vóór de afsluiting van de overeenkomst.

ING Motorlening (lening op afbetaling voor privédoeleinden) voor een nieuw voertuig

Voor een lening van 8.000 euro met een looptijd van 36 maanden met een vast jaarlijks kostenpercentage (JKP) en vaste debetrente van 1,75% betaal je 36 maandelijkse aflossingen van 228,90 euro of in totaal 8.240,40 euro.

Wat?

De ING Motorlening is de lening op afbetaling voor privé doeleinden waarmee je een motor kunt kopen zonder je budget uit evenwicht te brengen of je spaargeld aan te spreken. Op de motorlening is de wet op het consumentenkrediet (tarieven) van toepassing.

Voor wie?

Je moet minstens 18 jaar oud zijn en het voertuig waarvoor je leent is voor privédoeleinden.

Bedrag

Het minimumbedrag van je motorlening is 1.300 euro. Het maximumbedrag is variabel en afhankelijk van de looptijd en je terugbetalingscapaciteit.

Looptijd

Je motorlening heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. De maximale looptijd hangt af van het geleende bedrag en je terugbetalingscapaciteit.

Rentevoet

De rentevoet hangt af van je klantenprofiel, de ouderdom van je voertuig, het geleende bedrag en de looptijd van je lening. Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) is de totale prijs van je krediet op jaarbasis. Het houdt dus rekening met de intresten en de eventuele kosten van het krediet. Je betaalt geen dossierkosten.

Raadpleeg het tarief voor consumentenkredieten (pdf).