Retail CreditCard INGCard
Marie, de digitale assistent van ING!
Kredietkaarten

ING Card

Flexibele kredietkaart om in uw eigen tempo te betalen!

Wilt u uw uitgaven graag soepel betalen? Met uw flexibele ING Card (een MasterCard-kredietkaart) betaalt u uw aankopen in miljoenen handelszaken overal ter wereld en op internet ... en kiest u zelf wanneer
u terugbetaalt!

 • Spreid uw terugbetalingen

  U betaalt uw uitgaven in een of meer keren terug. Aan u de keuze met deze flexibele kredietkaart!

 • Veilig online betalen

  Uw online betalingen zijn perfect beveiligd dankzij MasterCard SecureCode® SecureCode.

 • Handig bij grote uitgaven

  U schrijft geld over naar om het even welke Belgische rekening, wanneer u het nodig hebt.

 • Wereldwijd

  U betaalt bij alle handelaars en neemt geld op aan automaten met het MasterCard-logo, zowel in België als in het buitenland.

Bent u een meerderjarige natuurlijke persoon? Woont u in België? U hoeft zelfs geen ING-zichtrekening te hebben om van uw flexibele ING Card te profiteren!

Alle info over de ING Card vindt u in:

 • Beheerskosten: uw ING Card kost 25 euro per jaar. Als u jonger dan 25 jaar bent, betaalt u maar de helft van de prijs: 12,50 euro per jaar. Bent u jonger dan 25 en nog student? Dan kunt u een kredietkaart aanvragen met een gebruikslimiet van 500 euro. Uw kaart is het eerste jaar helemaal gratis. En daarna betaalt u maar 5 euro per jaar.
 • Betalingen: al uw betalingen in de eurozone (hotels, restaurants, boetieks, supermarkten, …) zijn gratis. Hiermee wordt bedoeld: alle landen die de euro als gemeenschappelijke munt hebben. Buiten die zone worden uw betalingen met 1,60% vermeerderd.
 • Geldopnames: voor uw opnames aan geldautomaten betaalt u een forfait van 4,96 euro + 1% van het opgenomen bedrag. Voor geldafhalingen in bankkantoren betaalt u een vaste kostprijs van 6,96 euro + 1% van het opgenomen bedrag. Buiten de eurozone betaalt u een wisselmarge van 1,60% op het opgenomen bedrag.
 • Uw aankopen op internet, volledig beveiligd: dankzij MasterCard®SecureCode betaalt u volkomen veilig met uw kredietkaart bij de deelnemende e-shops, de klok rond. Meer informatie vindt u op www.ing.be/ingcardsecure.
 • Op reis naar het buitenland, in alle vrijheid! Gaat u op vakantie in het buitenland? Bij ING kunt u uw kredietkaart automatisch in het buitenland gebruiken, wat niet in alle banken zo is. U hoeft dus helemaal niets te doen! Uw kredietkaart is niet beperkt tot bepaalde regio's. U kunt dus in alle landen, in alle vrijheid en veiligheid betalingen en geldopnames doen.

Als houder van een ING Card krijgt u 3 gratis verzekeringen.

 • Aankoopverzekering: uw aankopen met uw ING Card zijn verzekerd tegen accidentele schade of diefstal met geweld of inbraak (tot 200 dagen na betaling, voor maximaal 3.000 euro per schadegeval en per jaar). Uw aankopen zijn verzekerd als ze volledig met uw ING Card betaald werden en minstens 50 euro per stuk kosten (btw inbegrepen).
 • Verzekering 'Levering van via internet gekochte goederen': beschermt uw online aankopen met uw ING Card als ze niet geleverd worden binnen 30 kalenderdagen na de eerste betaling of als de geleverde aankoop of dienst niet overeenstemt met de beschrijving ervan op het bestelformulier (tot 30 kalenderdagen na de eerste betaling, voor maximaal 750 euro per schadegeval en per jaar). Uw aankopen zijn verzekerd als ze volledig met uw ING Card betaald werden en minstens 50 euro per stuk kosten (btw inbegrepen).
 • Reisongevallenverzekering: dekt de reizen die u maakt met een openbaar vervoermiddel (bijvoorbeeld per vliegtuig, trein of touringcar) of met een huurwagen die u voor 100% met uw ING Card betaalt. De verzekering geldt enkel voor reizen naar het buitenland die maximaal 60 opeenvolgende dagen duren. U bent verzekerd voor 100.000 euro bij overlijden of blijvende invaliditeit. U krijgt een aanvullende vergoeding van 30.000 euro voor opsporings-, reddings- of repatriëringskosten.

Ga naar de ING Card Self Service Zone waar u alle nodige informatie vindt om uw schadedossier correct samen te stellen.

 • U raadpleegt op elk moment het saldo van uw rekening en u beheert de instellingen van uw ING Card zelf, via Home'Bank of ING Smart Banking voor smartphone en tablet.
 • U schrijft geld over naar andere Belgische rekeningen, wanneer u het nodig hebt. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk geld overschrijven naar uw eigen zichtrekening om daarna uw facturen te betalen. Het bedrag is dan binnen de 2 werkdagen beschikbaar op de gekozen zichtrekening.
 • Een of meer maandsommen om uw aankopen met uw ING Card terug te betalen? Aan u de keuze. Ideaal om uw budget flexibel te houden!
  • U betaalt het volledige opgenomen bedrag in één keer terug. Als u dat doet binnen 5 dagen na de ontvangst van uw uitgavenstaat, betaalt u geen interesten.

  • U spreidt uw terugbetaling. U betaalt 10% van het totaalbedrag van uw uitgaven terug met een minimum van 25 euro per maand. De enige voorwaarde is dat u het verschuldigde bedrag op uw ING Card volledig terugbetaalt voor een vastgelegde datum. Het saldo van uw ING Card moet dus 24 uur voor deze datum 0 of hoger zijn. U vindt de uiterste betaaldatum en het verschuldigde bedrag op het maandelijks overzicht van uw kredietkaarten. Op het openstaande saldo wordt een debetrente aangerekend (variabele rentevoet naargelang uw kredietlimiet).

 • U bepaalt zelf uw uitgavenlimiet. De maandelijkse uitgavenlimiet bedraagt standaard 2.000 euro. U kunt altijd vragen om die limiet te verhogen in een ING-kantoor. Wilt u die limiet tijdelijk verhogen, bijvoorbeeld op vakantie? Dan schrijft u gewoon geld over naar de rekening van uw ING Card.

Als houder van een ING Card geniet u ook van kortingen en exclusieve voordelen van onze twee partners: Hotels.com en Hertz.

 • Korting van 10 % op alle boekingen met uw ING Card op Hotels.com met kortingscode AFMCARD217.
  Aanbod onderhevig aan de gebruiksvoorwaarden op Hotels.com.

 • Korting van 15 % op alle boekingen met uw ING Card op Hertz.be, op alle huurwagens, zoals ook een gratis upgrade naar een hogere voertuigcategorie. Aanbod onderhevig aan de gebruiksvoorwaarden op Hertz.be.

Deze kortingen zijn geldig tot 31 december 2017.

Bel naar Card Stop op het nummer 070 344 344 (of + 32 70 344 344 vanuit het buitenland) en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw kaart wordt meteen geblokkeerd en er wordt automatisch een nieuwe besteld.

De ING Card is een MasterCard-kredietkaart met een facultatieve geoorloofde debetstand op een ING Card-rekening, bestemd voor meerderjarige natuurlijke personen die voor privédoeleinden handelen. De algemene voorwaarden van de ING Card zijn verkrijgbaar in alle ING-kantoren en op www.ingcard.be.
ING België biedt ook een kaart aan zonder krediet dat onderworpen is aan de wet op het consumentenkrediet en/of een geoorloofde debetstand zonder kredietkaart. Voor meer informatie kunt u terecht in een ING-kantoor. Aanbiedingen onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door ING België en wederzijds akkoord. Uw aanvraag via www.ing.be van een ING Card is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door ING België en verbindt u niet zolang u in uw ING-kantoor geen contract hebt getekend voor een ING Card (na voorafgaand akkoord van uw dossier door ING België). ING heeft voor haar ING Card-cliënten verzekeringen afgesloten bij

 • Allianz AWP P&C S.A.- Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel. Ondernemingsnummer 0837.437.919. Verzekeringsonderneming geregistreerd onder het FSMA-nummer 2769.

Om alles te vernemen over de voorwaarden, uitsluitingen en beperkingen van voormelde verzekeringen, kunt u de algemene voorwaarden van uw ING Card raadplegen in alle ING-kantoren en op www.ing.be.

Vraag uw kaart aan

online en in enkele klikken.

Mijn kaart aanvragen
Ontvang een bevestiging

via e-mail.

Ontvang uw kaart

per post.

Info bij mijn nieuwe kaart