Marie, de digitale assistent van ING!
Kredietkaarten

ING MasterCard Gold

De kredietkaart met dat beetje meer!

Meer comfort, meer veiligheid, meer krediet, meer vrijheid... Met de ING MasterCard Gold profiteert u van een hogere uitgavenlimiet en een ruimere dekking.

 • Betaalcomfort

  U geniet een hogere kredietlimiet dan met een gewone kredietkaart.

 • Betere bescherming

  U geniet een annulatieverzekering voor uw reizen en een complete dekking voor de bescherming van uw aankopen.

 • Maximale veiligheid

  Uw internetaankopen zijn extra beveiligd dankzij MasterCard® SecureCode™.

 • Automatische terugbetaling

  De maandelijkse terugbetaling van uw uitgaven wordt automatisch afgehouden van uw ING-zichtrekening waaraan uw ING MasterCard Gold verbonden is.

Bent u een meerderjarige natuurlijke persoon en hebt u een ING-zichtrekening? Dan kunt u uw kredietkaart ING MasterCard Gold aanvragen... en dus profiteren van een veilig en betrouwbaar betaalmiddel dat overal ter wereld beschikbaar is!

 • Beheerskosten: de ING MasterCard Gold kost 48 euro per jaar.

 • Betalingen: al uw betalingen (hotels, restaurants, winkels of supermarkten …) zijn gratis in de eurozone. Buiten die zone wordt het bedrag van de betaling met 1,60% vermeerderd.

 • Geldafhalingen: voor uw opnames aan geldautomaten betaalt u een forfait van 4,96 euro + 1% van het opgenomen bedrag. Voor geldafhalingen in bankkantoren betaalt u een vaste kostprijs van 6,96 euro + 1% van het opgenomen bedrag. Buiten de eurozone betaalt u een wisselmarge van 1,60% op het opgenomen bedrag.

 • Mijn aankopen op internet, volledig beveiligd: dankzij MasterCard® SecureCode™ betaalt u veilig met uw kredietkaart bij de deelnemende e-shops. Meer informatie vindt u op www.ing.be/ingcardsecure.

 • Ik ga op reis naar het buitenland, in alle vrijheid! Gaat u op vakantie in het buitenland? Vertrek zonder zorgen! Bij ING kunt u uw ING MasterCard Gold automatisch in het buitenland gebruiken, wat niet bij alle banken zo is. U hoeft dus helemaal niets te doen! Uw kredietkaart is niet beperkt tot bepaalde regio's. U kunt dus in alle landen, in alle vrijheid en veiligheid betalingen en geldopnames doen.

Als houder van een ING MasterCard Gold geniet u 7 gratis verzekeringen.

 • Aankoopverzekering: uw aankopen met uw ING MasterCard Gold zijn verzekerd tegen accidentele schade of diefstal met geweld of inbraak (tot 200 dagen na betaling, voor maximaal 4.000 euro per schadegeval en voor maximaal 8.000 euro per jaar). Uw aankopen zijn verzekerd als ze volledig met ING MasterCard Gold betaald werden en minstens 50 euro per stuk kosten (btw inbegrepen).

 • Verzekering 'Levering van via internet gekochte goederen': beschermt uw online aankopen met uw ING MasterCard Gold als ze niet geleverd worden binnen 30 kalenderdagen na de eerste betaling of als de geleverde aankoop of dienst niet overeenstemt met de beschrijving ervan op het bestelformulier (tot 30 kalenderdagen na de eerste betaling, voor maximaal 1.250 euro per schadegeval en per jaar).

  Uw aankopen zijn verzekerd als ze volledig met ING MasterCard Gold betaald werden en minstens 50 euro per stuk kosten (btw inbegrepen).

 • De uitbreiding waarborg constructeur: verlengt de oorspronkelijke garantie met 12 maanden voor goederen die u met uw ING MasterCard Gold kocht. De waarde van de aankoop moet minstens 50 euro zijn en de basisgarantie 24 maanden.

 • Fietsbijstandsverzekering: hebt u pech of een ongeval op de openbare weg in een straal van 50 km rond uw woonplaats? U en uw fiets worden naar huis of een hersteller gebracht. Is uw fiets gestolen, wordt u naar huis gebracht. De kaarthouder en zijn of haar gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn, kunnen een beroep doen op deze verzekering.

 • Reisongevallenverzekering: dekt de reizen die u maakt met een openbaar vervoermiddel (bijvoorbeeld per vliegtuig, trein of touringcar) of met een huurwagen die u voor 100% met uw ING MasterCard Gold betaalt. De verzekering geldt enkel voor reizen naar het buitenland die maximaal 60 opeenvolgende dagen duren. U bent verzekerd voor 100.000 euro bij overlijden of blijvende invaliditeit. U krijgt een aanvullende vergoeding van 30.000 euro voor opsporings-, reddings- of repatriëringskosten.

 • Reisannulatieverzekering: uw annulatiekosten worden terugbetaald als u de reis moet annuleren of onderbreken voor een ernstig ongeval, ziekte of overlijden, voor zware schade aan uw onroerend goed of voor diefstal van uw reisdocumenten met geweld of inbraak (voor maximaal 6.000 euro per reis, per kredietkaart en per jaar).

 • Verzekering kaartfraude: u bent verzekerd tegen frauduleus gebruik van uw ING MasterCard Gold tussen het moment van verlies of diefstal en de blokkering van uw kaart door Card Stop.


Ga naar de ING Visa Gold Self Service Zone waar u alle nodige informatie vindt om uw schadedossier correct samen te stellen.

 • Ik kijk mijn uitgaven na, wanneer ik wil: u kijkt uw uitgaven van de lopende en de vorige maand na via Home'Bank en onze beveiligde apps voor tablet en smartphone. Zo krijgt u een detailoverzicht van uw uitgaven en het beschikbare bedrag. U bent dus altijd perfect op de hoogte van het nog beschikbare saldo voor betalingen met uw ING MasterCard Gold.

 • Ik betaal mijn uitgaven terug, zonder moeite: de terugbetaling van uw maandelijkse uitgaven met uw ING MasterCard Gold verloopt automatisch. De uitgaveperiode wordt telkens op de zevende dag van de maand afgesloten. Negen kalenderdagen later gaat het bedrag van de ING-zichtrekening die aan uw MasterCard gekoppeld is. Daar moet u zich dus geen zorgen om maken! De standaardlimiet is 5.000 euro per maand. U kunt in uw ING-kantoor vragen om die limiet te verhogen.

Als houder van een ING MasterCard Gold geniet u ook van kortingen en exclusieve voordelen van onze twee partners: Hotels.com en Hertz.

 • Korting van 10 % op alle boekingen met uw MasterCard® op Hotels.com met kortingscode AFMCARD217.
  Aanbod onderhevig aan de gebruiksvoorwaarden op Hotels.com.

 • Korting van 15 % op alle boekingen met uw MasterCard® op Hertz.be, op alle huurwagens, zoals ook een gratis upgrade naar een hogere voertuigcategorie. Aanbod onderhevig aan de gebruiksvoorwaarden op Hertz.be.

Deze kortingen zijn geldig tot 31 december 2017.

Bel naar Card Stop op het nummer 070 344 344 om uw kaart te blokkeren of vervangen.

Uw aanvraag via www.ing.be van een ING MasterCard Gold is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door ING België en verbindt u niet zolang u in uw ING-kantoor geen contract hebt getekend voor een MasterCard Gold (na voorafgaand akkoord van uw dossier door ING België). ING heeft voor haar ING MasterCard Gold -cliënten verzekeringen afgesloten bij

 • Allianz AWP P&C S.A.- Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel. Ondernemingsnummer 0837.437.919. Verzekeringsonderneming geregistreerd onder het FSMA-nummer 2769.

Om alles te vernemen over de voorwaarden, uitsluitingen en beperkingen van voormelde verzekeringen, kunt u de algemene voorwaarden van uw MasterCard Gold kaart raadplegen in alle ING-kantoren en op www.ing.be.

Vraag uw kaart

online in enkele kliks

Mijn kaart aanvragen
Ontvang de bevestiging

via e-mail

Ontvang uw kaart

per post

Info bij mijn nieuwe kaart