CreditCard ING Visa Classic
Marie, de digitale assistent van ING!
Kredietkaarten

ING Visa Classic

De kredietkaart om overal makkelijk te betalen!

Een klassieker! In de winkel, op restaurant, op internet, in België en de rest van de wereld betaalt u makkelijk en veilig met ING Visa Classic.

 • Op reis en online

  Onmisbaar voor uw betalingen in het buitenland of op internet.

 • Overal aanvaard

  De Visa-kaart wordt zowel in België als in het buitenland aanvaard in alle handelszaken en aan alle bankautomaten met het Visa-logo.

 • Voor al uw uitgaven

  Kleine of grote bedragen: u betaalt alles in een oogwenk.

 • Beveiligde aankopen

  U betaalt gegarandeerd veilig, zowel in de winkel als op internet.

 • Automatische terugbetaling

  De maandelijkse terugbetaling van uw uitgaven wordt automatisch afgehouden van uw ING-zichtrekening waaraan uw Visa-kaart verbonden is.

Bent u een meerderjarige natuurlijke persoon en hebt u een ING-zichtrekening? Dan kunt u wereldwijd profiteren van het betaalcomfort van uw kredietkaart ING Visa Classic.

 • Beheerskosten: de ING Visa Classic kost 18 euro per jaar. Bent u jonger dan 25? Dan kost uw Visa slechts 10 euro per jaar.

 • Betalingen: al uw betalingen (hotels, restaurants, winkels of supermarkten …) zijn gratis in de eurozone. Buiten de eurozone betaalt u een wisselmarge van 1,6% op het bedrag van uw betaling.

 • Geldopnames: voor uw opnames aan geldautomaten betaalt u een forfait van 4,96 euro + 1% van het opgenomen bedrag. Voor geldafhalingen in bankkantoren betaalt u een vaste kostprijs van 6,96 euro + 1% van het opgenomen bedrag. Buiten de eurozone betaalt u een wisselmarge van 1,6% op het opgenomen bedrag.

 • U betaalt overal ter wereld: met uw klassieke kredietkaart, ook in België. Alle handelaars die het Visa-logo afficheren, aanvaarden uw kaart. U betaalt met uw chipkaart door uw geheime code in te geven. Soms vraagt men om uw handtekening te plaatsen.

 • Haal af wanneer u wilt: als u cash in handen wilt hebben, kunt u dat ook met uw kredietkaart afhalen. Bankautomaten die het Visa-logo tonen, laten u toe geld op te nemen. Ook in bankkantoren met dat logo kunt u cash geld opvragen. Dit in binnen- en buitenland!

 • Aankopen online, volledig beveiligd: dankzij Verified by Visa betaalt u veilig met uw kredietkaart bij de deelnemende e-shops. En uw online aankopen zijn bovendien gratis verzekerd tegen niet-levering en niet-conforme levering, voor een maximumbedrag van 500 euro per jaar.


Als houder van een ING Visa Classic hebt u 3 gratis verzekeringen.

 • Aankoopverzekering: uw aankopen met uw ING Visa Classic zijn verzekerd tegen accidentele schade of diefstal met geweld of inbraak (tot 90 dagen na betaling, voor maximaal 500 euro per schadegeval en per jaar). Uw aankopen zijn verzekerd als ze volledig met ING Visa Classic betaald werden en minstens 50 euro per stuk kosten (btw inbegrepen).

 • Verzekering 'Levering van via internet gekochte goederen': beschermt uw online aankopen met uw Visa Classic als ze niet geleverd worden binnen 30 kalenderdagen na de eerste betaling of als de geleverde aankoop of dienst niet overeenstemt met de beschrijving ervan op het bestelformulier (tot 30 kalenderdagen na de eerste betaling, voor maximaal 500 euro per schadegeval en per jaar). Uw aankopen zijn verzekerd als ze volledig met ING Visa Classic betaald werden en minstens 50 euro per stuk kosten (btw inbegrepen).

 • Reisongevallenverzekering: dekt de reizen die u maakt met een openbaar vervoermiddel (bijvoorbeeld vliegtuig, trein of touringcar) of met een huurwagen die u voor 100% met uw ING Visa Classic betaalt. De verzekering geldt enkel voor reizen naar het buitenland die maximaal 60 opeenvolgende dagen duren. U bent verzekerd voor 100.000 euro bij overlijden of blijvende invaliditeit. U krijgt een aanvullende vergoeding van 30.000 euro voor opsporings-, reddings- of repatriëringskosten.

Ga naar de ING Visa Classic Self Service Zone waar u alle nodige informatie vindt om uw schadedossier correct samen te stellen.

 • Ik kijk mijn uitgaven na, wanneer ik wil: u kijkt uw uitgaven van de lopende en de vorige maand na via Home'Bank en onze beveiligde apps voor tablet en smartphone. Zo krijgt u een detailoverzicht van uw uitgaven en het beschikbare bedrag. U bent dus altijd perfect op de hoogte van het nog beschikbare saldo voor betalingen met uw ING Visa Classic.

 • Ik betaal mijn uitgaven terug, zonder moeite: de terugbetaling van uw maandelijkse uitgaven met uw Visa gebeurt automatisch. De uitgaveperiode wordt telkens op de 27e van maand afgesloten. 9 kalenderdagen later gaat het bedrag van de ING-zichtrekening die aan uw Visa-kaart gekoppeld is. Daar moet u zich dus geen zorgen om maken! De standaardlimiet is 2.000 euro per maand. U kunt in uw ING-kantoor vragen om die limiet te verhogen.

Vindt u uw kredietkaart niet meer? Bel onmiddellijk Card Stop op het nummer 070 344 344 om ze te laten vervangen of blokkeren.

Uw aanvraag via www.ing.be van een ING Visa Classic is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door ING België en verbindt u niet zolang u via Home’Bank of in uw ING-kantoor geen contract hebt getekend voor een ING Visa Classic (na voorafgaand akkoord van uw dossier door ING België). ING heeft voor haar ING Visa Classic-cliënten verzekeringen afgesloten bij

 • Allianz AWP P&C S.A.- Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel. Ondernemingsnummer 0837.437.919. Verzekeringsonderneming geregistreerd onder het FSMA-nummer 2769.

Om alles te vernemen over de voorwaarden, uitsluitingen en beperkingen van voormelde verzekeringen, kunt u de algemene voorwaarden van uw Visakaart raadplegen in alle ING-kantoren en op www.ing.be.

Vraag uw kaart aan

online in enkele klikken

Mijn kaart aanvragen
Ontvang de bevestiging

via e-mail

Ontvang uw kaart

per post

Info bij mijn nieuwe kaart