Retail CurrentAccount LionAccount
50 euro cadeau
zichtrekening

ING Lion Account

Kies voor de gratis mobiele en online zichtrekening

Win tijd met de ING Lion Account en regel uw dagelijkse bankzaken (betalingen doen, saldo raadplegen …) via uw computer, smartphone en tablet of aan een Self’Bank-automaat. Bovendien geven onze medewerkers u advies in het ING-kantoor van uw keuze!

*En profiteer ook van ons uitzonderlijk aanbod: krijg 50 euro! Open gewoon een rekening voor 30 juli 2017, en gebruik onze dienst voor internetbankieren en/of installeer onze app.

 • Gratis bankrekening

  U betaalt echt niets om deze rekening te openen, te beheren en te gebruiken. U krijgt ook tot 2 bankkaarten (1 per houder). Daarmee haalt u gratis geld af aan alle bankautomaten in de eurozone.

 • Online en mobiel

  U doet verrichtingen via uw computer, smartphone en tablet of in aan de Self’Bank-automaat. En dat waar en wanneer u maar wilt.

 • Meer dan een zichtrekening

  Profiteer van de vele voordelen. Zo bent u altijd welkom in onze kantoren voor advies.

 • Eenvoudig aangevraagd

  U opent uw rekening online via uw computer, smartphone en tablet of een kantoor.

U kunt uw online zichtrekening openen als u:

 • 18 jaar of ouder bent
 • in België woont
 • een e-mailadres hebt, waarmee we u kunnen contacteren.

Jonger dan 18?

Ontdek onze zichtrekening voor minderjarigen.

Uw rekening is gratis omdat u uw verrichtingen zelf en online uitvoert. Maar u krijgt ook gratis advies van onze medewerkers en een uitgebreid pakket om uw geld beter te beheren:

 • Tot 2 gratis bankkaarten (1 per houder) met Bancontact en Maestro. Daarmee kunt u gratis betalen en geld afhalen aan de automaten van alle banken in de eurozone.
 • Alles wat u nodig hebt, overal en altijd beschikbaar:
  • U doet uw verrichtingen thuis of elders op uw computer, smartphone of tablet. En dat 7 dagen per week, dag en nacht.
  • U krijgt advies in al onze kantoren en via onze helpdesk. Die is bereikbaar op weekdagen van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur op het nummer + 32 2 464 60 01.
  • Rekeningafschriften print en bewaart u thuis op uw computer.
 • Full-service bankdiensten die de laatste digitale ontwikkelingen volgen. Bijvoorbeeld:
  • de module 'Mijn budget' in onze tablet-app waarmee u uw uitgaven en inkomsten nog beter opvolgt.
  • de mogelijkheid om u met uw vingerafdruk aan te melden in onze smartphone-app.

U vindt uw bankkaart niet meer? Bel onmiddellijk naar Card Stop op + 32 70 344 344 om het te laten blokkeren of te vervangen.

De ING Lion Account is een gratis en online te beheren zichtrekening, uitsluitend in euro en enkel bestemd voor rechtsbekwame, meerderjarige natuurlijke personen die in België verblijven en over een e-mailadres beschikken.

 • Maximaal twee ING Lion Account per persoon.
 • Maximaal twee houders per ING Lion Account (en geen mandataris mogelijk). Als er twee houders zijn, worden zij tegenover ING altijd beschouwd als een onverdeeldheid. Voor feitelijke verenigingen (dus zonder rechtspersoonlijkheid) stelt ING in haar kantoren de Groene ING-Rekening voor.

*Aanbod geldig voor de opening van een ING Lion Account (onder voorbehoud van aanvaarding door ING België en wederzijds akkoord) of een Groene ING-rekening in de periode van 19/06/2017 tot en met 30/07/2017, mits de ING Home Bank- of ING Smart Banking-diensten in dezelfde periode geactiveerd worden voor gebruik op een smartphone of een tablet. Aanbod voorbehouden voor natuurlijke personen in de periode van 19/06/2017 tot en met 30/07/2017 die op 19/06/2017 nog geen (mede)houder zijn van een zichtrekening bij ING België. Het aanbod is beperkt tot een eenmalige storting van 50 euro per rekening (geopend op naam van een of meerdere rekeninghouders) en per persoon (eenzelfde persoon kan slechts een geschenk ontvangen voor één enkele rekening die op haar naam geopend is). Het bedrag wordt op de aldus geopende ING Lion Account gestort in de loop van de maand september 2017. Aanbod niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen van ING voor dezelfde dienst. De ING Lion Account is een zichtrekening, die via internet beheerd wordt. Ze kan gratis worden aangevraagd via www.ing.be, via smartphone op m.ing.be of via Home’Bank en gratis worden geopend na ondertekening van het contract online of in een ING-kantoor. De opening van een ING Lion Account is onderworpen aan de voorafgaande aanvaarding door ING België en wederzijds akkoord. U betaalt geen jaarlijkse beheerskosten, noch kosten voor geldafhalingen aan de automaten in de eurozone. De bepalingen, voorwaarden en tarieven van de verrichtingen zijn beschikbaar op www.ing.be. ING België nv – Bank – Marnixlaan 24 – 1000 Brussel – RPR Brussel – Btw : BE 0403.200.393 – BIC : BBRUBEBB – IBAN : BE45 3109 1560 2789. Verzekeringsmakelaar ingeschreven bij de FSMA onder het nr. 12381A. Verantwoordelijke uitgever : Marie-Noëlle De Greef – Sint-Michielswarande 60 – B-1040 Brussel.

Elke opening van een ING Lion Account gebeurt onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding door ING België nv en wederzijds akkoord.

Raadpleeg:

Alle voorwaarden en bepalingen zijn beschikbaar op ing.be, in alle ING-kantoren, of telefonisch op +32 2 464 60 01.

Vraag uw rekening aan

Dat gebeurt volledig online.

Vul uw gegevens in
Bevestig uw identiteit

Online, via e-mail of per post.

Uw rekening is geopend

Ontvang uw kaart en kaartlezer per post.

Info bij mijn nieuwe kaart