Retail CurrentAccount LionAccount
zichtrekening

ING Lion Account

Kies voor de gratis mobiele en online zichtrekening

Met een ING Lion Account wint u tijd want u kiest zelf waar en wanneer u uw bankzaken regelt: u doet betalingen, raadpleegt uw saldo enz. op uw computer, smartphone, tablet of in een Self’Bank.

 • Gratis bankrekening

  U betaalt echt niets om deze rekening te openen, te beheren en te gebruiken. U krijgt ook tot 2 bankkaarten (1 per houder). Daarmee haalt u gratis geld af aan alle bankautomaten in de eurozone.

 • Online en mobiel

  U doet verrichtingen via uw computer, smartphone en tablet of in aan de Self’Bank-automaat. En dat waar en wanneer u maar wilt.

 • Meer dan een zichtrekening

  Profiteer van de vele voordelen. Zo bent u altijd welkom in onze kantoren voor advies.

 • Eenvoudig aangevraagd

  U opent uw rekening online via uw computer, smartphone en tablet of een kantoor.

U kunt uw online zichtrekening openen als u:

 • 18 jaar of ouder bent
 • een e-mailadres hebt, waarmee we u kunnen contacteren.

Jonger dan 18?

Ontdek onze zichtrekening voor minderjarigen.

Uw rekening is gratis omdat u uw verrichtingen zelf en online uitvoert. Maar u krijgt ook gratis advies van onze medewerkers en een uitgebreid pakket om uw geld beter te beheren:

 • Tot 2 gratis bankkaarten (1 per houder) met Bancontact en Maestro. Daarmee kunt u gratis betalen en geld afhalen aan de automaten van alle banken in de eurozone.
 • Alles wat u nodig hebt, overal en altijd beschikbaar:
  • U doet uw verrichtingen thuis of elders op uw computer, smartphone of tablet. En dat 7 dagen per week, dag en nacht.
  • U krijgt advies in al onze kantoren en via onze helpdesk. Die is bereikbaar op weekdagen van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur op het nummer + 32 2 464 60 01.
  • Rekeningafschriften print en bewaart u thuis op uw computer.
 • Full-service bankdiensten die de laatste digitale ontwikkelingen volgen. Bijvoorbeeld:
  • de module 'Mijn budget' in onze tablet-app waarmee u uw uitgaven en inkomsten nog beter opvolgt.
  • de mogelijkheid om u met uw vingerafdruk aan te melden in onze smartphone-app.
 • Bent u ook klant bij een andere bank?

  Het is heel makkelijk om uw doorlopende opdrachten naar uw nieuwe ING Lion Account over te zetten. Aan het eind van uw rekeningaanvraag kunt u direct de documenten voor die overzetting invullen.
  Uw betalingen naar naar uw nieuwe ING Lion Account over te zetten? Zet uw bankverrichtingen hier over.

  Dat is alles! Op de door uw gekozen datum is alles aangepast en worden uw regelmatige facturen gewoon doorbetaald.
  Wij zorgen voor de rest.

 • Wilt u uw inkomsten op uw ING Lion Account laten storten? Vul het online formulier in, druk het af, teken het en bezorg het aan uw werkgever.

U vindt uw bankkaart niet meer? Bel onmiddellijk naar Card Stop op + 32 70 344 344 om het te laten blokkeren of te vervangen.

De ING Lion Account is een gratis en online te beheren zichtrekening, uitsluitend in euro en enkel bestemd voor rechtsbekwame, meerderjarige natuurlijke personen die over een e-mailadres beschikken. Alleen personen die in België verblijven op het moment van de aanvraag kunnen de rekeningopening online aanvragen op www.ing.be.

 • Maximaal twee ING Lion Account per persoon.
 • Maximaal twee houders per ING Lion Account (en geen mandataris mogelijk). Als er twee houders zijn, worden zij tegenover ING altijd beschouwd als een onverdeeldheid. Voor feitelijke verenigingen (dus zonder rechtspersoonlijkheid) stelt ING in haar kantoren de Groene ING-Rekening voor.

De ING Lion Account is een gratis en online te beheren zichtrekening, uitsluitend in euro en enkel bestemd voor rechtsbekwame, meerderjarige natuurlijke personen die over een e-mailadres beschikken. Alleen personen die in België verblijven op het moment van de aanvraag kunnen de rekeningopening online aanvragen op www.ing.be. Maximaal twee houders per ING Lion Account (en geen mandataris mogelijk). Als er twee houders zijn, worden zij tegenover ING altijd beschouwd als een onverdeeldheid. Voor feitelijke verenigingen (dus zonder rechtspersoonlijkheid) stelt ING in haar kantoren de Groene ING-Rekening voor De ING Lion Account is een zichtrekening die via het internet wordt beheerd. Ze kan worden aangevraagd op www.ing.be, via smartphone op m.ing.be of in Home’Bank en wordt gratis geopend na ondertekening van het contract voor de rekeningopening, online of in een ING-kantoor. U betaalt bovendien geen jaarlijkse beheerskosten, noch kosten voor geldafhalingen aan automaten in de eurozone. De modaliteiten, voorwaarden en tarieven van de verrichtingen zijn beschikbaar op www.ing.be.

Elke opening van een ING Lion Account gebeurt onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding door ING België nv en wederzijds akkoord. Alle voorwaarden en bepalingen zijn beschikbaar op ing.be, in alle ING-kantoren, of telefonisch op +32 2 464 60 01.

Raadpleeg hier het Algemeen Reglement voor ING-verrichtingen (met inbegrip van de Algemene voorwaarden van de Phone’Bank-, Home’Bank/Business’Bank-, Smart Banking- en Extrabranch Mobility diensten in bijlage), het Bijzonder reglement voor betalingstransacties, het Algemene voorwaarden van de ING-betaalkaart, het Tarief voor de meest voorkomende bankverrichtingen voor natuurlijke personen, het Informatiefiche over de Depositobescherming en de Algemene informatie over rekeningen en kaarten.

ING België nv - Bank - Vennootschapszetel: Marnixlaan 24, B-1000 Brussel - Btw BE 0403.200.393 - RPR Brussel - BIC (adres SWIFT): BBRUBEBB - IBAN: BE45 3109 1560 2789.

Vraag uw rekening aan

Dat gebeurt volledig online.

Vul uw gegevens in
Bevestig uw identiteit

Online, via e-mail of per post.

Uw rekening is geopend

Ontvang uw kaart en kaartlezer per post.

Info bij mijn nieuwe kaart