20 euro cadeau
Zichtrekening

ING go to 18-rekening

De zichtrekening voor jongeren, gratis en met bankkaart

Heeft uw kind een gratis zichtrekening nodig waarop u een oogje in het zeil wil houden? Beheer de rekening online en in het kantoor, vanaf 5 euro afhalen met bankkaart, gebruikslimieten die u zelf bepaalt: ING go to 18 voldoet aan alle verwachtingen van uw kind... en van u!


*Bovendien krijgt uw kind 20 euro als u de rekening voor 16 oktober opent.

 • Gratis zichtrekening

  De zichtrekening van uw kind en zijn bankkaart zijn gratis.

 • Ouderlijke controle

  Geldafhalingen, betalingen ... U bepaalt de gebruikslimieten. En u beheert ook de rekening van uw kind!

 • Op maat van uw kind

  In de Self'Banks van de ING-kantoren kan uw kind biljetten van 5 euro opvragen.

 • Online, mobiel en in het kantoor

  Computer, tablet, smartphone of in uw kantoor: u beheert de rekening waar en wanneer u maar wilt ... en uw kind kan vanaf 12 jaar op zijn telefoon ook checken hoeveel geld er op zijn rekening staat!

Heeft uw kind zijn 18de verjaardag nog niet gevierd? Dan kunt u voor hem/haar een jongerenrekening ING go to 18 openen.

 • Als ouder controleert u ook de jongerenrekening van uw kind, in het kantoor of online (op computer, smartphone en tablet). Bijvoorbeeld door gebruikslimieten te bepalen of door zijn/haar laatste verrichtingen na te kijken. U kunt dus altijd zien hoe uw kind met zijn/haar geld omspringt.

 • Uw kind kan biljetten van 5 euro afhalen in de Self'Banks in alle ING-kantoren. En hij/zij kan ook zelf betalingen doen.

 • Het ING go to 18-pakket bevat:

Vindt uw kind zijn of haar bankkaart niet meer? Bel meteen naar Card Stop op het nummer 070 344 344 om ze te blokkeren.

De ING go to 18-rekening is een gratis zichtrekening uitsluitend voor minderjarigen.

 • Slechts 1 titularis per rekening (geen mandatarissen).
 • Verplichte handtekeningen van wettelijke vertegenwoordigers.
 • Bepaalde diensten (bankkaart, geldafhalingen,…) kunnen vanaf 10 jaar worden geactiveerd, met toestemming van de wettelijke vertegenwoordigers (Home’Bank vanaf 12 jaar).

Aanbod geldig op het moment van de opening van een ING Go to 18-zichtrekening gedurende ten minste 4 maanden (onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding door ING België en wederzijds akkoord) tussen 21/08/2017 tot en met 16/10/2017. Aanbod voorbehouden voor natuurlijke personen die 10 t/m 17 jaar oud zijn op 16/10/2017 en die op 21/08/2017 nog geen (mede)houder zijn van een zichtrekening bij ING België. Het aanbod is beperkt tot een eenmalige storting van 20 euro per rekening (geopend op naam van een of meerdere rekeninghouders) en per persoon (eenzelfde persoon kan slechts één geschenk ontvangen voor één enkele rekening die op zijn naam geopend is als houder of medehouder). Het bedrag wordt op de aldus geopende ING Go to 18-zichtrekening gestort in de loop van november 2017. Aanbod niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen van ING voor dezelfde dienst. Actiereglement beschikbaar op ing.be.

Elke opening van een ING go to 18-rekening gebeurt onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding door ING België nv en wederzijds akkoord.

Raadpleeg:

Alle voorwaarden en bepalingen zijn beschikbaar op ing.be, in alle ING-kantoren, of telefonisch op +32 2 464 60 01.

Online in Home'Bank

Vul uw aanvraag online in

Vraag aan in Home'Bank
In een ING-kantoor

Maak een afspraak in een kantoor naar keuze

Maak een afspraak