Zichtrekeningen

De nieuwe online diensten van ING

Kies zelf een naam voor uw rekeningen of open nieuwe rekeningen voor rechtspersonen.

Home'Bank

Kies zelf een naam voor uw rekeningen

Via de optie “Hernoemen” kunt u zelf een naam voor uw rekening kiezen. Zo kunt u uw verschillende rekeningen makkelijk onderscheiden.

U kunt bijvoorbeeld als alias “Gemeenschappelijk rekening”, “Spaarrekening huis”, “Spaarrekening + naam kind”, … kiezen. Zo vindt u uw rekeningen in een oogopslag terug.

Hoe hernoemt u uw rekeningen?

Ga naar het overzichtsscherm “Mijn rekeningen en betalingen” via “Dagelijks bankieren”. Klik op de naam van de rekening en vul de nieuwe naam in.

De nieuwe naam verschijnt onmiddellijk op de overzichtspagina’s. Op de pagina “Details rekening” ziet u de nieuwe naam pas de volgende keer dat u aanmeldt.

De nieuwe naam zal enkel zichtbaar zijn in uw Home’Bank en via de mobiele applicaties voor smartphone en tablet. Hij verschijnt dus niet op uw rekeningafschriften.


Business'Bank

Openen van nieuwe rekeningen voor rechtspersonen

Open een nieuwe rekening via Business'Bank en ontvang direct het rekeningnummer.

Via Business'Bank opent u in enkele clicks een nieuwe rekening voor uw onderneming. Of het nu gaat om een ING Ondernemingsrekening Plus, een ING Groen Boekje, een ING Oranje Boekje, een Zakenrekening, een Rubriekrekening Notaris, een Schuldbemiddelingsrekening of een Faillissementsrekening. U ontvangt uw rekeningnummer zodra uw aanvraag bevestigd is. Ondertekenen doet u gewoon met uw kaartlezer. U moet dus geen documenten meer ondertekenen.

De volgende keer dat u aanmeldt is de rekening zichtbaar in uw Business'Bank. U zult ze 2 werkdagen later kunnen gebruiken.


Meer informatie