Zichtrekeningen

Sluiting van uw kluis

Uw gewoontes veranderen, net als onze diensten.

Vandaag de dag maken digitale oplossingen en ook hulp en advies op afstand, steeds meer deel uit van het dagelijks leven. Daarom zijn wij voortdurend bezig met het herbekijken van de diensten die wij in onze kantoren aanbieden.

U kwaliteitsvol advies aanbieden is dé prioriteit van onze medewerkers in de kantoren. Daarom heeft ING besloten te stoppen met de verhuur van kluizen.

Wat nu?

Om de inhoud van uw kluis te komen ophalen, is het noodzakelijk om zo vlug mogelijk een afspraak te maken. Bel hiervoor naar het callcenter op het nummer +32 2 486 80 00, van maandag t/m vrijdag tussen 9:30 en 18:00 uur.

Let op: als u uw kluis niet komt afsluiten, zullen de kosten voor het openbreken en voor de deurwaarder u aangerekend worden.

Bestaat er een alternatief?

Wij hebben de firma CitySafes met de grootste zorg geselecteerd om u een kwalitatieve service en een onberispelijke beveiliging van uw kostbaarheden te garanderen. Als u dat wenst, kunt u op de dag dat uw ING-kluis gesloten wordt, een nieuwe kluis openen bij onze partner CitySafes.

Goed om te weten

CitySafes is de grootste verhuurder van kluizen en is al vele jaren actief in dit domein. Meer weten over het CitySafes-aanbod in uw regio? Neem een kijkje op citysafes.be of bel naar +32 2 486 70 00.


Aanbod voor de diensten van CitySafes geldt onder voorbehoud van aanvaarding door CitySafes en mits wederzijds akkoord. Voorwaarden en modaliteiten van de diensten van CitySafes zijn beschikbaar bij CitySafes (maatschappelijke zetel : Raymonde de Larochelaan 15 bus 104, 9051 Sint-Denijs-Westrem - RPR 0756 650 082 – BTW BE0756650082 – www.citysafes.be – IBAN BE21 3632 1403 6503 – BIC BBRUBEBB). ING België kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele nadelige gevolgen of enigerlei schade die u zou lijden ingevolge de gelegde contacten of gesloten contracten.