Online bankieren

ING Banking-app

De ideale app voor het beheer van je privérekeningen.

Je bank in je broekzak! Opvolgen van je saldo, uitvoeren van overschrijvingen, aanvragen van een nieuwe debet- of kredietkaart, verhogen van de limieten van je debetkaart, contactloos betalen met Payconiq … in een paar klikken, zonder je te verplaatsen én in alle veiligheid? Dit kan. De ING Banking-app voor particulieren en de ING Smart Banking-app voor professionelen download je gratis en in een handomdraai. Wacht niet langer, zoals 1,3 miljoen andere gebruikers.

 • Veilig bankieren

  Met je kaartlezer maak je jouw profiel aan. Een 5-cijferige code, vingerafdruk of Face ID beschermen je profiel en beheer je waar en wanneer je wil veilig je bankzaken met de app.

 • Contactloos

  Een etentje of een doktersbezoek betalen, doe je in alle veiligheid dankzij de integratie van Bancontact en Payconiq in de app. Ook bij handelaars en zorgverstrekkers betaal je snel met de app.

 • Geen kaartlezer

  Je rekeningen bekijken of een overschrijving doen en je hebt je kaartlezer niet bij de hand? Geen nood! Met de ING Banking-app heb je geen kaartlezer nodig om deze en vele andere diensten uit te voeren. Zo bankier je altijd en overal snel en veilig.

 • Je bank op zak

  Verhoog de limiet van je debetkaart, vervang een defecte kaart, … Hiervoor gebruik je de app, zonder je te moeten verplaatsen.

Hoe de ING-app installeren? Neem je ING-kaartlezer en bekijk de video.

 1. 1. Installeer de app

  Beschikbaar in de Apple Store of in Google Play.

 2. 2. Maak je profiel aan

  Met je ING-debetkaart en ING-kaartlezer.

ing.be/secured-by-ing

Secured by iNG