Online bankieren

Hey Google, praat met ING!

De Google Assistant is een digitale spraakassistent die vragen beantwoordt en opdrachten kan uitvoeren. De assistent kan jouw favoriete muziek opzetten, jouw boodschappenlijstje aanvullen, en nog zoveel meer.

Maak kennis met onze toepassing op de Google Assistant!

De Google Assistent is nu beschikbaar in België via smartphones en de Google Home. Verlopig moet de Belgische markt het nog stellen met typische Hollandse en Franse stemmen. Bedrijven kunnen een toepassing ontwikkelen voor de Google Assistant en wij hebben er natuurlijk één klaar staan voor jullie!


Hoe werkt de Google Assistant?


1)     Open de Google Assistant op uw smartphone of start een gesprek via de Google Home.

2)     Zeg: ‘Hey Google, praat met ING’

3)     ING zal je verwelkomen en vervolgens neem je deel aan de wedstrijd.

 

Welke toepassing heeft ING ontwikkeld?

 

In het kader van de lancering van de Google Assistant in België en als trotse sponsor van de Rode Duivels willen wij jullie de kans geven om een duoticket voor een match van de Rode Duivels te winnen. De wedstrijd loopt van 28/05/2019 t.e.m. 31/08/2019. Daarnaast kan de assistent ook een beperkt aantal vragen beantwoorden. 


Uw veilige online contactpersoon


Gebruik enkel de ING-toepassingen toegankelijk via 'Praat met ING' op de Google Assistant. Deze toepassing is enkel beschikbaar in België. Ben je in het buitenland? Start dan een gesprek door specifiek 'Praat met ING België' te gebruiken. Doe je dit niet, dan kan je mogelijks met de lokale ING-applicatie aan het praten zijn.


ING zal nooit vragen naar jouw pincode, jouw profielcode, paswoord of rekeningnummer. Wij zullen je nooit zelf contacteren via de Google Assistant. Denk je dat er toch iets vreemds aan de hand is of twijfel je? Stuur dan een mail, eventueel met een screenshot, naar phishing@ing.be.