Online bankieren

itsme®

Een app waarmee u zich op een veilige manier online identificeert

Dankzij de applicatie itsme hebt u geen kaartlezer meer nodig. U kunt zich nu met uw smartphone aanmelden in Home’Bank en er ook verrichtingen tekenen. itsme is een superveilige manier om uw identiteit te bevestigen waardoor u nog makkelijker toegang krijgt tot een heleboel online diensten bij vele banken, overheidsdiensten enz.

 • Helemaal mobiel

  itsme laat u uw identiteit bevestigen met uw smartphone. Dus u kunt u aanmelden in Home'Bank en verrichtingen tekenen zonder uw kaartlezer!

 • Makkelijk te gebruiken

  Zodra itsme op uw smartphone is ingesteld, kunt u zich met uw pincode of vingerafdruk aanmelden of betalingen bevestigen.

 • Op en top veilig

  itsme gebruikt de gegevens op uw elektronische identiteitskaart (eID), de simkaart van uw smartphone en uw smartphone zelf om een superveilig en uniek ID te maken.

 • Meer dan bankieren alleen

  U kunt itsme ook gebruiken om uw identiteit online te bevestigen bij andere banken, maar ook bij overheidsdiensten, enz. Ontdek waar u overal itsme kunt gebruiken.

 • Tax on web

  Aanmelden voor Tax-on-web doe je vanaf nu in een handomdraai via itsme. Om veilig en een stuk minder belastend je belastingen online in te vullen. Ga naar Tax-on-web

 1. De app installeren

  Open itsme op uw smartphone en volg de stappen.

  Download itsme
 2. Aanmelden bij ING

  Ga naar Home’Bank en meld u voor de allerlaatste keer aan met uw bankkaart en kaartlezer.

  Meld u aan in Home'Bank
 3. itsme gebruiken

  Kies uw pincode van 5 cijfers in de itsme-app en u bent klaar om u aan te melden en verrichtingen te tekenen.


Als u itsme al hebt geïnstalleerd, moet u de app gewoon nog koppelen aan ING. Daarna kunt u itsme gebruiken om u aan te melden in Home’Bank en er verrichtingen te tekenen. Klik nu op deze knop en meld u voor de laatste keer aan met uw kaartlezer!