Online bankieren

ING Smart Banking

Regel uw bankzaken waar en wanneer u dat wilt, gewoon op uw smartphone!

Ontdek ING Smart Banking: de superveilige en gebruiksvriendelijke mobile banking-app van ING. Win tijd en vermijd stress door zelf te kiezen waar en wanneer u betalingen doet, uw rekeningen checkt, een rekening opent, enz. Met ING Smart Banking hebt u uw bank echt altijd bij de hand!

 • Mobiel bankieren

  Op de bus, in de winkel … Met ING Smart Banking, onze app voor mobiel bankieren, beheert u uw rekeningen waar en wanneer het voor u past.

 • Makkelijk online betalen

  Met de Bancontact-functie betaalt u uw online aankopen in een vingerknip. Gewoon de QR-code scannen, bevestigen met uw code van 6 cijfers en klaar!

 • Ultraveilig systeem

  U maakt uw profiel aan met uw ING-kaartlezer. Daarna hebt u alleen nog uw code van 6 cijfers nodig die u als enige kent.

 • Digitale vingerafdruk

  Hebt u iPhone 5 of een recenter model met iOS10 of een hogere versie? Of een Android met Google Imprint? Dan meldt u zich nog sneller gemakkelijker aan met uw vingerafdruk.

 • Privé- en businessrekeningen

  U bekijkt het saldo van uw rekeningen, doet betalingen (ook als er meerdere handtekeningen nodig zijn), maakt een afspraak in een kantoor … gewoon op uw smartphone.

ING Smart Banking op uw smartphone installeren, is makkelijk. Bekijk onze demo of volg deze stappen.